Sedaa Capkinkedi eşimin arkadaşları beni evin patronu sanıyor 😂 yenge sen cok degiştirdin bizim arkadaşımızı diyorlar ama iyi anlamda söylüyorlar 😂 o yüzden eşimde patron diyor onlarin yaninda 😂😂
Capkinkedi 1tatlihuzur ilişkiyi ayakta tutan şeylerden biri olabilir bence. Benimki romantik olacağı zaman ona göre sesleniyor bitanem, canım falan. Gerisi zaten düşündürüp güldüren şeyler😂
1tatlihuzur Capkinkedi bilemedim ki başından beri değişti kafamıza göre takılıyoruz :) iyiyiz iyi hamdolsun
Birpumpkin Hatun, Aşkım, kuzum, bitanem der ama laf dalaşı yaparsak sansar, rakun bide toroman diyor 🤣🤣🤣
Capkinkedi Ask_hosmus Bana adımla seslenince vay anasını adım bu muymuş falan diyorum. Uzun zaman duymayınca bi garip geliyor😂😂
Kbss Capkinkedi ailesinin yanında bile aşkım der 😄 nişanliyken koyun gözlüm derdi (gözlerim orta boy ve biraź çekik badem gibi) oyun gözü ne ya 😂😂😂
Jalebibaby1 Kbss kullanıcı adınız bana kpss yi anımsatıyor gerçek anlamı nedir acaba aklımda o şekilde kalmanızı istemem😂
Ariel Capkinkedi doğru diyorsun bak bende hiç tanıdık yok galiba diye düşünüyordum ama deri değiştirebildikleri aklıma gelmemişti 😂
Capkinkedi Ariel kız kış uykusundaymış gibi yapıyorlar bunlar dikkatli olalım. Her an bir yerden bir akraba çıkabilir😂
Kirpapatyasii Capkinkedi yok öyle yaratıcı değildir. Genelde ömrüm yada aşkım der eşim. Bazen de sevdam 😍
dolapfaresi Capkinkedi bazen küçük surprizler yapıyorum ismiyle hitap ediyorum şaşırıyor ne yaptım gene kızdın diyor 🤣😂
ipeksi Aşkcicegim der genelde birde ismim Mehlika değil ama ay yüzlü anlamına geldiği için lakap olarak melika der beni de o kadar alistirdi ki hiç yadirgamiyorum🤣🤣🤣
Jalebibaby1 ipeksi o da güzelmiş ama😄😄 ben ona ömrümmm deyince o da o şekilde karşılık verir genelde🌸