Endoyy Capkinkedi yaa🤣 biz herseyi sayıyoruz ama konuşurken bitanem ağzından düşmez benimkinin bazen kaşar yavşak bile diyoruz birbirimize 😅🤣
Jalebibaby1 ipeksi o da güzelmiş ama😄😄 ben ona ömrümmm deyince o da o şekilde karşılık verir genelde🌸
Artist Capkinkedi yoldaş der dostum der canım bebeğim yada ismimle hitap eder usta dediği de oluyor arada😁
Jalebibaby1 He bir de ben ona boncuk gözüm derim o da bana çimen gözüm der☺️ Beni böyle sev dizisinden etkilendiğim hitap biçimleri bi de tam bizi tanımlıyor ben renkli gözlüyüm (ela) onun da gözleri boncuk boncuk🥰
Kbss Capkinkedi bebişimiz tüp bebek oldu benim yüzümden hep sen sıkıntı çektim sen emek ettin der böyle kelimeler söyler bebiş de doğumda daha da artti😆😄
Capkinkedi Ariel kız kış uykusundaymış gibi yapıyorlar bunlar dikkatli olalım. Her an bir yerden bir akraba çıkabilir😂
Capkinkedi Lagosiyawo benimki bazen sakarlık yaptığımda falan şapşal der🤦🏻♀️ benim de ağzına bi tane çakmak için içim erir😂
Lagosiyawo Capkinkedi ahahhahaha 🤣 benimki de nerden duyduysa bi ara gulum napıyosun gulum nasılsın sözde gülüm dicek ama bi söyleyişi var gullumm gullum neyse ağzından zor uzaklaştırdım 😅
Jalebibaby1 Kbss kullanıcı adınız bana kpss yi anımsatıyor gerçek anlamı nedir acaba aklımda o şekilde kalmanızı istemem😂