Ecivicivokke ketenprenses ayy bende çok merak ediyorum bizimki daha gelmedi ama herkese çok yüksek gelmiş
TombulHatun ketenprenses 6 petek 40da hiç kapatmadan yanıyor 240 geldi bu ay bende elektriğe şok geçirmiştim
TombulHatun Ikizlerinannesii çatı katı ısıtmak zor derler gerçi benim üstümdekilerde çalıştığı için yakmıyor altımdaki de. Bizim evin 2 odasında içtende yalıtım var ben onun etkisi olduğunu düşünüyorm ev ortalama 24 25 derece oluyor
dolapfaresi ketenprenses 5 tane petek yanıyor kombi 50 de evin içinde ki termostat da 23 24 derece arasında geçen ay 300 geldi bu ay daha fazla gelir muhtemelen
_Miniktirtilinannesi_ ketenprenses acmadiginiz odalar açtığınız odalarin ısısını düşürüyor biz eşimle onu tespit ettik evim 3+1 heryer açık 40 da ve ev çok iyi karşı komşum 2 odayı açmıyor bizden çok geldi
Marbled ketenprenses Bizim merkezi sistem. 1′den 5′e kadar kademeli sistem var. Salon 4′te, yatak odası 3′te, mutfak ve giyinme odası 2′de yanıyor. 600 lira geldi. En üst kattayız bu arada ama ısınıyor.
ketenprenses ZeynepSare9485 ısınıyor mu peki bu önemli bence biz isinamadigimis halde böyle geliyor 1.kattsyiz…
ZeynepSare9485 ketenprenses ısınıyoruz 2.katta oturuyoruz altta yanıyor üstte yanıyor küçük çocukları da olunca malum fazla yakıyorlar galiba bide evim ful güneş aldığı için hlboraz güneş olsun direk eve geliyo onunda baya etkisi oluyor
Yaman ketenprenses Oturma odası,yatak odası,çocuk odası,mutfak,antre,banyo 6 petek bu ay 430 gelmiş oda ısısı 22 derece 😬
[silindi] Evimiz dubleks heryer açık ev 25 derece geçen ay 850 gelmişti. Bin TL gözden çıkarmıştık . Bu ay ne gelir bilmiyorum 🤷🏻♀️
bayangamzelili ketenprenses bize 720 tl geldi az bile geldi çünkü biz çok yakıyoruz elini sürünce yakıyor resmen ve iki ev kullanıyoruz kombiyi kayınvalidem ile evlerimiz Yanyana tek bir kombiye bağlı sizin fiyatı görünce bizimki bedavaya gelmiş gibi oldu
Endoyy ketenprenses benim en düşük 40 la başlıyor dogalgaz genelde 45 yapıyorum ama eşim 50 falan yapıyor bizimde 579 geldi hadi benim normal diyorum annem küçük bir dogalgaz sobası var oturduğu evde sadece salonda başka hicbiryerxe yok ona 450 gelmiş şok oldum