Herhangibirsii Bizimde yerden ısıtmalı Petek yok 2 banyo da dahil evin heryeri yanıyor ve içerisi 24 24,5 derece geçen ay 280 TL geldi
2minikmucize ketenprenses 3 Petek 450 geldi çatı katı malesef ısınamıyoruz bile arada elektrikli soba açıyorum çocuklar küçük üşüyorlar
bitterdelisi24 Şimdi herkes bana kufur edecek… üç Petek yanıyo 120 tl geldi 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Evde tsortle sortla dolaşıyoruz hatta terlıyoruz balkona açıyoruz sureklı.. bu arada merkezi sistem
TombulHatun bitterdelisi24 bitter her akşam sana çaya mı gelsek kar edeyim doğalgazdan sen nasıl olsa az ödüyorsun 😄😄
Kendinibegenmis bitterdelisi24 merkezi sistem gerçekten çok iyi oluyor bizde 5 yıl önce merkezi sistemli binada oturuyorduk kışın en soğuk olduğu zamanlarda bile cam pencere açıyorduk ve çok çok uygun geliyordu 😊
Slovem08 ketenprenses şuan bütün odalar açık banyo hariç oranında peteği patlak olduğu için kapalı. Normalde geçen sene en sert havada 550yi geçmeyen doğalgaz zamdan sonra 600 oldu 🤔
ZRaporu ketenprenses banyo dahil 5 petek var. Hepsini yakıyorum 60-65 derecede. 262 TL geldi bu ay. Bence hatayı diğerlerini kapatarak yapıyorsunuz.
Polyannacilik ZRaporu Nasil ya ben 50 ye çıkarmaya korkuyorum ve küçük odam banyom koridorum mutfağım yanmıyor bile yatak odam ve salonum yanıyor toplamda 4 petek sabit 45 çok nadir 50 ye cikartmisizdir bu ayki faturam 550 geldi 😶
3oda1salonmide ketenprenses toplamda 6 petek yanıyo 700 gelmiş bu ay da Allah bilir artık 1000 i geçer kesin
ZRaporu TombulHatun elektrik faturasıymış o 😅 ben de bi an neden bu kadar az dedim doğalgaz 372 gelmiş 😅
Kendinibegenmis ketenprenses canım bizim ev 2 artı 1 4 petek var hepsi açık 45 derece de geçen ay 420 bu ay 465 geldi ev çok büyük değil kutu gibi 45 derece yetiyor bize evde kısa kolluyla durabiliyoruz tabi bide ev sahibi yalıtım falan da yaptırmış onunda etkisi var sanırım
bitterdelisi24 Kendinibegenmis evet ya birde yerlerden ısıtma varmıydı sizde ? Yerlerde sıcak ya o yuzden ev baya sıcak oluyo normal şartlarda bu sıcaklıktakı eve 700 den asagı gelmez
Ortasekerlikahve ketenprenses 6 petek 40 ta yanıyor ilk ay 180 ikinci ay 240 bu ayda 390 gelmiş bende şaşırdım hep aynı derece de yanıyor
Papatyaaa_ ketenprenses 5. Katlı apartmanın 5.katında oturuyorum üstüm çatı 4 peteği yanıyor 420₺ geldi bize de geçen ay
140820 ketenprenses En az üç petek yanmadı gerekiyormuş kombi 2peteğe yetmediği için daha fazla enerji tasarrufu ettiği için yüksek gelmiş olabilir
TombulHatun ZRaporu ya hepsi çok gelince insan bi şaşırıyor dimi 😂😂gecen ayda aynı derecede yandı 190 geldi