Kirmizisaclikiz açık pencere, panjur takıntısı var panjurlar kapalı olursa istediğim gibi gezebilirim o zamanda ev karanlık ruhum sıkılıyor 😏 bir de stok yapmadığıma takılmış 1 ay wc kağıdı yeter diyorum 2. ay altımıza bez mi bağlıcaz al işte diyor 😂
Kocaların takıntıları 👿
Nur-12345 benim eşimde de var bu ama eskisi gibi çok kaşitmiyor belini😂
Kirmizisaclikiz aynısı var özellikle de patlıcan ve domates üzerine . Alma diye diye canım çıkıyor. Her gün elinde bir şeylerle geliyor. Dolabım da çok iyi değil çürütüyor bazen. Söylemekten sıkıldım. Bir de perde takıntısı var sürekli perde düzeltir . Ordan çeker burdan çeker ben hiç dokunmam o yüzden açmam bile çoğu zaman . Yoruyor beni. İlk başta çok kızıyordum da artık bıraktım huyu bu😬
mamacita aman aynı benimki de böyle ya. Ben tesettürlüyüm bir de . Ev onuncu katta önü boş taytla çıkma diyor 😬 He sus falan diyorum. Geçen switshirt yukarı çıkmış atletim görünmüş dikkat etsene balkona niye böyle çıkıyorsun diyor . Her şeye He sus falan diyorum artık onla tartışamam her gün 😂
Bir de ben akşam üstümü değiştirirken ışıkları kapatıyor tabiki ben de söyleniyorum .😂 düşündükçe aklıma geliyor sinir oluyorum o yüzden daha düşünmeyip gidiyorum
Ela34 bir gün canım bi şey ister ona söylerim gelirken al diye sonra bizim evde kısır döngüye dönüşür her gün alır gelir 😂 bir gün canım canga istemişti şu an evde bi koliye yakın canga var heralde 😂😂
Cicekliperde her hafta bozulan yiycek atmaktan evin bereketi kaçtı 🥲
herseybos ahahaha öngörülü koca işte 😂😂
Aliciasierra ya ahahaha bide ayak soğuksaaaa 🥶🥶
Kirmizisaclikiz aynen aynen. Yemek yaptığımda da ikinci gün yemek istemez aynı şeyi. O da gidiyor. Yemek de seçiyor . Zor bu erkeklerle 😬
Bı yemeği ikinci gün yemez , uyurken bişey izlemeden uyuyamaz, dağınıklığı hiç sevmez, aradığı birşeyi bulamayınca kırmızı gören boğa gibi saldırır kshdkhdjdnjshf
Kirmizisaclikiz*evde askılı şortu gezemezdim gezersemde storlar kapalı olucak
*saçlarım uzun illaki dökülüyor saç görünce illa laf sokar bana
Kirmizisaclikiz benimki hiç bilmez dolapta ne var, ne yok. Ne atmışım, ne saklamışım hiç ilgilenmez. Sizinkiler ne güzel ya ilgileniyor en azından, bizimkinin hiç öyle huyları yok. Çok da dağıtır hiç toplamaz. Toplamadığı yetmezmiş gibi dağınık ev den de rahatsız olmaz. Tamamen aileden gelen huylar, kaynanamda dağınıktır görümcemde.
Manuka10en aynen dağınıklık konusu aileden geliyor. Benimki toplamaz da dağıtmaz da 😬
Ask_hosmus ayy benim ki de kedi gibi her fırsatta kaşı beniii diyor😂💁♀️ bıktım vallah
Cikolatalipankekk ben kaşı diyince 1 dk kaşıyo tmm itti diyo 😂😂
Evlatlrm ahahah 😂 kocalar aynıymış bide 😂😂
Kirmizisaclikiz bunu yazdıktan sonra sırtını döndü sırtımı kaşı dedi 🤷♀️😂😂
Aliciasierra ahahahahah deseydin sana uyuzum 😂😂