Bı yemeği ikinci gün yemez , uyurken bişey izlemeden uyuyamaz, dağınıklığı hiç sevmez, aradığı birşeyi bulamayınca kırmızı gören boğa gibi saldırır kshdkhdjdnjshf

Kirmizisaclikiz*evde askılı şortu gezemezdim gezersemde storlar kapalı olucak
*saçlarım uzun illaki dökülüyor saç görünce illa laf sokar bana

Kirmizisaclikiz benimki hiç bilmez dolapta ne var, ne yok. Ne atmışım, ne saklamışım hiç ilgilenmez. Sizinkiler ne güzel ya ilgileniyor en azından, bizimkinin hiç öyle huyları yok. Çok da dağıtır hiç toplamaz. Toplamadığı yetmezmiş gibi dağınık ev den de rahatsız olmaz. Tamamen aileden gelen huylar, kaynanamda dağınıktır görümcemde.

Kirmizisaclikiz synı benimde öyle neden aldın bu kadar diyincede sen seviyorsun yiyorsun diye sen artık koliyle alınca yemek zorunda hissediyorum diyorum olsun dursun diyor sonra kalınca timine götürüyor😑

gshande evet 😂 bende zaten asla dağınık değilimdir, evim hep temiz düzenlidir. Ama eşim benden daha cok titiz ,düzenli 😬

Kirmizisaclikiz eşim de aynı evde eksik hiç birşey olmayacak. Hep fazla fazla alır ve bitmeden tekrar alır bir öncekiler çöpe gider çok üzülüyorum hiç sevmem yemek israfını.Ekmekleri bozulmadan kurutup sütçümüzün hayvanlarına veriyorum ama diğer şeyler çöpe malesef. Etli bir yemek kalırsa zaten hemen sokak hayvanlarına veriyoruz eşim yer ama ben kalmış yemeği yiyemiyorum malesef. Mümkün olduğunca israftan kaçınmaya çalışıyorum

Kirmizisaclikiz birde kıyafetime saçıma hareketime yürüyüşüme kısaca bana takık adam😅 herşeyime bir laf eder kıskançlığı akıllara durgunluk verir.Tayt evde giyebilirim sadece.Odada üzerimi değiştirirken gördü bir kez sabah tül kapalı güneşlik açık pencereden uzaktayım kafayı yedi bağırıp durdu sen hep böyle mi üzerini çıkarıyordun yani millet gördü hep aklım evde mi kalacak benim şöyle böyle ayyy🙇‍♀️ hem o pencereden görünen yakında ev yok hem de gündüz vakti ışık açık değil evin içi nasıl görünebilir ya.. Daha dün 3 buçuk yaşındaki oğlum anne omzun açılmış kapat babam sana çok kızar dedi🤷‍♀️

Ariel ay benim eşimin öyle şeylere karışma huyu yok ya. Bana sen kendini nasıl iyi hissedeceksen onu yap diyo. Çocuktan dolayı biraz kendimi salmıştım saçlarım akmıştı bi hafta başımın etini yedi git kızıl karım ol gel diye 😂

Kirmizisaclikiz Okuduklarıma baktım da sanırım tüm erkeklerde bu dolabı açıp bakmak var bende sadece kendi eşimde var sanıyordum 😂 Bardakta asla leke olmayacak bu takıntısı beni öldürüyor 😂 daha çok varda yaz yaz bitmez 😂

Papatyaaa_ valla bende bi bende var sanıyodum hepimizin ortak yarasıymış 😂 erkekler sadece kendi işlerine baksa çorapları sağa sola atmasa kıyafetleri çıkartıp atmasa yeter aslında ama olmuyo işte 😂