Kirmizisaclikiz hergün mutlaka parmağına da olsa masaj yaptıracak😂 masaj takıntısı var adamın illa yaptıracak. Kesin hayır dersem eğer yorgunsam vs. elimi sık o zaman diyor illa bir yerlerini sıktıracak😂
Kocaların takıntıları 👿
Kirmizisaclikiz hep müsrifler 😤
Kirmizisaclikiz İşte onlarında doğalarının kanunu bu 😂😂
Kirmizisaclikiz kızıl kullanmak zor akınca da kötü duruyor bakım ister🙈 benimki fazla kıskanç evde herşeyi giyebilirim sorun dışarıda dikkat çekmemek🤓bende kıyafete süslemeye biraz düşkünümdür. Eşimde çok karışır şimdi ondan bir tane daha var ahh🙃
Mirinda masaja benim kocada düşkün ama ben okulda masaj eğitimi aldığım için profesyonel yapıyorum bazen rüşvetle yapıyorum 😂
Ariel ben kuaför olduğum için evde kendim yapıyorum rahatça ama bazen üşeniyo insan işte 🥲
Benim eşim perde açık görmeye tahammül edemiyor herkes beni izliyor sanki😄
Birşey istediğinde anında olmasını istiyor
Alışverişe çıktığımızda lazım olan olmayan sebze erzağı alır o var derim olsun al der kıyafette aynı şekil ben fazla almam o şunu da al aşkım bınu da al aşkım resmen takıntı almazsamda üzülüyor 😅😅
Kirmizisaclikiz 😂😂o daha fenaymis
Kirmizisaclikiz saymaya kalksam bitmez o yüzden evde olan en aktif bir kaç takıntıları , çaycı asla fişte olmucak o üçlü prizler fişte her gün takılı kalır ama o çaycı asla açık kalmamalı 😂😂
Ev temiz olcak birde
Şöyle Bi düşündüm de yine düşündüm bida bu taraftan düşündüm 😂😂ama benim kocanın takıntısı yok herhalde 😊
Kirmizisaclikiz uuuu dellenir artikkkk😂😄
Ask_hosmus ahahahaha tuttum bu lafı 😄👍🏻 soyliiiceeeemmm😄