Bir de ben akşam üstümü değiştirirken ışıkları kapatıyor tabiki ben de söyleniyorum .😂 düşündükçe aklıma geliyor sinir oluyorum o yüzden daha düşünmeyip gidiyorum

Ela34 bir gün canım bi şey ister ona söylerim gelirken al diye sonra bizim evde kısır döngüye dönüşür her gün alır gelir 😂 bir gün canım canga istemişti şu an evde bi koliye yakın canga var heralde 😂😂

Bı yemeği ikinci gün yemez , uyurken bişey izlemeden uyuyamaz, dağınıklığı hiç sevmez, aradığı birşeyi bulamayınca kırmızı gören boğa gibi saldırır kshdkhdjdnjshf

Kirmizisaclikiz*evde askılı şortu gezemezdim gezersemde storlar kapalı olucak
    *saçlarım uzun illaki dökülüyor saç görünce illa laf sokar bana

Kirmizisaclikiz benimki hiç bilmez dolapta ne var, ne yok. Ne atmışım, ne saklamışım hiç ilgilenmez. Sizinkiler ne güzel ya ilgileniyor en azından, bizimkinin hiç öyle huyları yok. Çok da dağıtır hiç toplamaz. Toplamadığı yetmezmiş gibi dağınık ev den de rahatsız olmaz. Tamamen aileden gelen huylar, kaynanamda dağınıktır görümcemde.

Kirmizisaclikiz synı benimde öyle neden aldın bu kadar diyincede sen seviyorsun yiyorsun diye sen artık koliyle alınca yemek zorunda hissediyorum diyorum olsun dursun diyor sonra kalınca timine götürüyor😑

gshande evet 😂 bende zaten asla dağınık değilimdir, evim hep temiz düzenlidir. Ama eşim benden daha cok titiz ,düzenli 😬