KatreiMatem Sugarplum bendeki oyle degil kimse yandas degil herkes yuzune gulup arkadan dedikosunu etcek türden daha ilk gunden tanidim kimse sevmez birbirini 😂
Dip_not Sugarplum okuduktan sonra boş boş duvara baktım kız bu nasıl bir yalakalık hele bu kocalar ahh çok saflar çok
KatreiMatem Sugarplum 🤣🤣🤣😂 güzelll pis bir eltin var demek bunu firsata cevir cocugun varsa misafirlikte ayaklarina bak ayy ne kirlenmis coraplarin de mesela bu kendisinin pis oldugunu anlamasina yardimci olabilir 🤣🤣🤣
Dip_not KatreiMatem benimkide kalkıp nişanımda bi oynamadı pustu kaldı herkes bana çok dikkat et dedi ama safım kız sütten agzım yandı yogurdu üflüyerek yiyorum artık pis kıskanclar hıh 😅
KatreiMatem Dip_not elti bozuntusu birak oynamassa çokta sey yani herkes onun kiskancligini anlamistir muhakkak benimki karalari baglamisti kapkara pullu elbise giymisti 🤣
Dip_not Sugarplum yüzyıllardır süren kutsal gelenegimiz kaynana rlti görümce herkes yaşıyo bir şekilde 😅
Dip_not KatreiMatem kız seninkinin elbisesi yine pulluymuş Benimki sacını düzleştirmiş diz altı düz birde elbise giymişti güne gider gibi makyaj bile yoltu hakkını yeme özenmiş seninki 😂😂😂😂😂
Dip_not Sugarplum düşünsene ben senin eltinmişim birbirimizi gömüyormuşuz ay ne gülerim 😂😂😂😂😂😂 kız linçlemeyin beni ha öyle bişey yok
ipeksi MissMisfit37 aynen adı ne linç edelim 😘 sen peridedesin ya aman eksik kalmasın haspam @Sugarplum
Sugarplum MissMisfit37 bana kalsa ketçabın daha ne olduğunu bilmeyen ama çatır çatır İngilizce sözler yazan Kezban 😂😂
Sugarplum Dip_not kanka benim ki şuan uyuyodur ben whatsappa girmedim o bakmıştır ben girmedim uyumuştur hahahaha neyse bi durum paylaşayım da sabah içine dert olsun 😂😂😂