bayangamzelili ZRaporu bennn canım BabyMall sayfasında coon marka yani dalinin kendi markasının bezi 5 numara 100 adetli 126 tl gibi bir fiyatı vardı ve 1 alana 1 bedavaydı yani 126 tl 200 adet bez almış oldum ve sürekli bez indirimi yakalıyorum evde o kadar çok bez oldu ki uzun süre almayı düşünmüyorum
ZRaporu Akrep ah göremedim geleceği 😭🤣 Pril için diyemem de yumuşatıcı 5 lt.’likleri hiç sevmiyorum ya. Koku kalmıyor bir de 1,5 ltliklerle aynı yıkama adedi üstüne üstlük taşıması cabası.
Esme11 ZRaporu ben Prima kullanıyordum 130 olunca bebem naturale geçtim 96 tanesi 80 TL keşke ilk başından beri bunu kallansaydm primadan çok daha iyi
Popy_ ZRaporu asgari ücret artı da ya gelen zamlar da 1 e 4 oldu gene aynı koca markette tek Bi çalışan vardı birde kaşıkla verip kepçeyle alıyorlar
Redkids ZRaporu bende şimdiden bakiniyorum molfiz kullanmayi dusunuyorum ama gercekten uçmus gitmis fiyatlarr
Zynpblg Meryy evet biz büyükler olarak geri durabiliyiruz isteklerimizden ihtiyaçları erteleyebikiyiruz ama çocuk bebek olunca olmuyor öyle. Valla normalde ara ara çocuklarımı keyfi yere markete götürüp abur cubur istediklerini alıyordum 2 aydır evden cikarmamaya çalışıyorum. Yetmiyor napalim
Ela34 ZRaporu o indirimden herkese lazım prima premium care kullanıyorum baştan beri 4 aylık kızım değiştirememde battık gidiyoruz ki işlerimiz çok iyi bizede pahalı geliyor 2 3 ay sonra başka uygun fiyatlı beze geçiçem molfix sleppy gibi
dramaqueencnm Ay bende baktım fiyatlara prima pure kullanıyorum 27 tanesi 120 tl allah yardım etsin gerçekten
ZRaporu dramaqueencnm tanesi 1,5 tl’ye geliyor diye prima almıyordum. Şu an mecbur bilmediğim bir markayı tanesi 1,5 liradan aldım.🥲
dramaqueencnm ZRaporu fiyatlar gerçekten çok uçtu tek asgari ücretle geçinen bir aile nasıl geçinir bu fiyatla düşünmek bile çok zor
ZRaporu dramaqueencnm bu saatten sonra sıkı sıkıya korunmak lazım yoksa “bu dünyaya çocuk getirilmez” klişesi doğruluğunu kanıtladı.
Endoyy ZRaporu ben sleppy natural aliyorum iste gelsin den sipariş verdim 2 kere 136 adet 125 TL geliyordu aldim
ZRaporu Endoyy kaç numara aldınız? Bir de şu an fiyatı hala aynı mı? Kontrol etme şansınız var mı? Bende uygulaması yüklü değil çünkü.