seksihatun bende ilk belimin ağrısıyla sonra kasık ağrıma anladım hamile olduğumu, ümidini kaybetme, çok kafana takma, İnşallah bir an önce istediğin olur ❤️

seksihatun Regln Gelmeden Birşey deme allah Bilir Canım Bende İkinci Hamileliğimd3 Beklemiyordum Goğuslerimde Hasasiyet ve bel Agrısından Ölüyordum 2 gun Gecikince Kayın Valideme Soyledim Ama Gelir Kesin dedim Kadin Gidip Test Almiş 😅 Yapmıştım ve hamileydım kızım 1 yaşında 8 aylık tı ☺☺☺ Bahar Temızlıgı Yapıyorduk Her yer Heryerde di

OzlemAx göğüs hassasiyeti falan yok bel ağrım var sadece keşke dediğin gibi olsa🥺

seksihatun İnşallah Canım Olur Ama Bu Planlanan Birşey degil Bu ay Olacak Ya da Olmiycak Bişey degil Bu Allah Bilir Kafanıza Fazla Takmamayı Calışın Allah Bilir Nezaman Olacak Diye Bebişler Beklemediğimiz Anda Süpriz Yapar 😊😊❤

OzlemAx amin inşallah olur. Dua edin bana sizde sağlıkla alın bebişi kucağınıza 🧿🙂

seksihatun Teşekur ederim Canım Amin Hamilelerin Duası Kabul Olurmuş Size İçten Dua Ediyorum En Kısa Zamanda Mujdeli Haber Yazarsınız Buraya İnşallah ❤❤

seksihatun ilk bebeğim benmde zor oldu tedaviye gittim baya 1yaşında şuan 2.yi ilerde nasip ederse inşalhşuan belimde çok ağrı var benmde aklıma gelmedi değil

seksihatun inşallah benim bir bebeğim var 1yaşında ama ilerde çok isterim ve aşırı riskli geçti hala toparlanamadım ama şükür inşallah seninde gönlüne göre verir tabbim hemencecik