Merhaba Kızlar Size Hayat Hikyayemi Anlatmak İstedim ..Biraz Uzun Olabilir 22 Yaşındayım Bulgaristanda Yaşıyorum 2 cu hamileliğim. Ben 1 Yaşında 7 aylıkken Beni Annem Terk Edip Gitmiş Başka Adamlarda Gözu Varmış Babam Ne Kadar Da Cabalasa Ayleyi Tutmak İçin Başaramamış Cok Madii Durumumuz Yokmuş Annem Hep Pahalı Şeyler yıyıp İçmek Giymek istermiş Neyse Bizi Terk Etmiş Bir Daha Da Aramadı Zatten … Benı Babam Ve Babaannem Buyutu Sağolsunlar allah Razı Olsun . Evlenince En Buyuk Korkum Kayın Validem İle Anlaşamazsam Benı Beyenmezse Vs vs… Ama Allahıma Şukur Ki KayınValidem ile 6 yıldır birlikte yaşıyoruz Şimdiye kadar Hiç Bir Sorunumuz Olmadı Bana Her Konuda Yardım Eder Sabah Benden Once Kaşkıp Kahvaltıyı O Yapar Bir odayı O Diyerini Ben Toplarım İşler bitikten sonra Çarşiya Pazara Gezmelere Gideriz kahve yapıp sohbet ederiz Arkadaş Gibiyizdir… Kizim Dogdugunda Sabah Erken kalkıp Bebişimle ilgilenirdi Bana her konuda destek ediyor sagolsun annem O Kayın Validem degil ☺☺☺☺☺

OzlemAx Rabbim gönlünüze göre vermiş ne güzel ☺muhabbetiniz,sevginiz daim olsun inşAllah canım benim 🌼🧡

Böyle kaynana niye bize dnk gelmiyor 😖😬

OzlemAx ailenle olan duruma üzüldüm ama şükür seni bu yaşa getirmişler anneni görüyormusun hiç şuan durumu nasıl ne güzel allahım sonradan karşına iyi yürekli kayınvalide çıkarmış ben mutlu

mavi_naz1 Hayır Canım Goruşmuyoruz dediğim gibi benı terk etti Hiç Aramadı 16 Yaşında Trafık Kazası Gecirdim Ozaman Haber Yolamişti Gelip Gorsun diye ama Tepkim Buyuk Olmuştu İstemedim Beni 16 Yıl Aramadı Sormadı Hiç Merak egmedi .. Tamam Babami Suçlarmış Babam Vermemiş.. Ama Bir Anne Bende Anneyim Evlyadını Gormek İçin Okul Kapısında Ya Ne Bilim Bir Arkadaşını gonrerir Cıkartabilirdi Aramamiş Sormamiş Babam Vermiyecek diye korkmuş … Hesaplayın ya Yuzunu Bilmiyorum İsmini 3 yıl Once ogrendim .. Yanımdan Geçse Tanımam O Derece

OzlemAx Allah muhabbetinizi arttırsın ☺️ Rabbim anneden yüzü gülmeyene iyi kayınvalide veriyo sanırım ben de kayınvalidemi çok severim çok iyi bir insan o kadar sevgisiz büyütüldükki çocuklarıyla arasındaki bağa hayranım hep duamdır evlatlarıma annem gibi bir anne olmamak

Maşallah Allah bozmasın inşallah kayinvalidenle aranı keşke bizde öyle olabilseydik bende kayinvalidemi görünce bi kaşık suda boğmak istiyorum işte bizimki de hayat

OzlemAx senin adına çok sevindim illa birilerinin anne olması için biyolojik anne olmasına gerek yok. Gerçek anneni bulmuşsun ne güzel ya

Ooyoo Benım de Kayın Validem Annesiz Buyumuş Kayın Validem 6 yaşında İkken Annesi Elektrikten Ölmuş 😊🥺

OzlemAx herkes yaşadığını bilir napayim 😀 kadını görünce hissettiklerimi buraya yazsam sığmaz inanın

OzlemAx bunu buraya bırakıyorum 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
                Allah ağzınızın tadını bozmasın

OzlemAx rabbim birinin yaptigini digerini vererek seni odullendirmis gibi ne guzel. Masallah sizde onunden aykiri gecmeyin sizin adiniza cok sevindim 🙂🙂🙂🙂