Ayynoluyooo kızlar adetime 2 gün varken yaptım zaten adet olmuyorum günleride karışık tabi 5 aylık bebeğim var pisikolejik olarak mı hayallet çizgi görüyorum yoksa bana mı öyle geliyo gerçekten istemiyorum bebeğim küçük 😩rabbim olmayana versin inşallah
Arastimacinadin15 Ayynoluyooo yok gibi gözüküyor canım Emzirmeden dolayı adet düzensizliği olabilir bazen 10 gün bile gecikir
Ayynoluyooo Akrep kondom ve geri çekilme ile korunuyoruz spiral çok istiyorum eşim izin vermiyor doğum kontrol hapı kullandım 2 ay hormonlar iyice alt üst ediyor napıcam bilmiyorum Allah’a emanet 😂
Flamme Ayynoluyooo kondomu en başta takıyorsan korkma. Ama ilişki sonuna doğru takıyorsan o çizgiyi bende görüyorum
bayangamzelili Ayynoluyooo yanlış anlamayın ama eşiniz neden spiral istemiyor sonuöta takıcak olan sizsiniz Allah korusun plansız bir gebelik olsa daha kötü olmaz mı ben eşime o hakkı hiç vermedim 40 çıktı gittik taktırdım izin verirmisin vs diyr bile sormadım adam ilişkide hafif hissetti sonra sustu benim bedenim kusura bakmasın oğlum küçük sağlıklı birey yetirmem için çocuk düşünmüyoruz
deleted_6218 Ben 1 gun kala yaptım bu testten barız çıktı ama dün dustu yanı kanama başladı kımyasal gebelıktı Sızın yok korkmayın .
1232222 Ayynoluyooo ay bende öğlen test yaptım öğlen ilk 10 dkka bişey yoktu akşma şimdi baktım telefonun el feneriyle belli belirsiz çizgi varla yok arasında umarım yoktur
Ayynoluyooo 1232222 10bdakikadan sonra kale almayın diyolar zaten canım yoktur inşallah eğer istemiyorsan bende biraz geçmişti foto çekerken hemen çekmedim
1232222 Ayynoluyooo ben süreli test yaparım adetime 6 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 2 önce yine yaptım herhangi bir şey çıkmadı buda kuruma çizgisi galiba