alonedark Akrep bu arada eşim düzeldi dün ve ondan önceki gün geldi , reddettim. Bugünde geldi yorgunsun uyu dedim sonra sarılıyor falan dedim yapmayalım yat istersen . Dedi tamam uyuyalım sonra baktım sarılıyor, dayıyor falan halloldu . Bana dediki sen isteksiz olma 🤣 dedim senin yüzünden diyor ki ben yorgun oluyorum. O yüzden falan ama iyi şükür 🙏🥳
1232222 alonedark bendenmi öyle yapsam kız ama benim kocam hiç istediğini görmedim hep ben başlatıyorm en azından senin koca istiyormuş tiyo ver bana beni istesin istiyorum
Esmerkiz39 alonedark Yapmaya gelince harika yapiyorum ama gel gör ki bakamiyorum. Bir ara bakar gibi oldum çok zevk aldigini gorunce hosuma gitti daha bakmadim 🤤🙈🙈😂
Oglusumm alonedark ayhhh sendekide dertmi ben agzima alamıyorum diye yakiniyom sen o işi aşmişsin bakmaya utaniyon 😂😂
alonedark 1232222 benim kocamın istemesinin oralla alakası var mı bilmiyorum ama normalde oda isteksizdi haftada bir isterdi çok çalıştığı için şimdi düzeldi. Onu anlattım yorumda canım
alonedark Merakli ben alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü ilk defa oral yapmıyorum istese her gün ister 🤣 nerde o günler ahaha
Elzi Kızlar bişey sorcam oral yapınca yalama falan tükürüğünüzü yutuyor musnuz ben yutamıyorum ya yanıma bez yada peçeteyi alıp tükürüyorum illaki birde zevk suyu gelince eşimin onu da elimle silip kndime yada eşime sürüyorum 🤣 yaptıklarım doğru mudur acaba eş soğuyor mu öyle acaba bı fikir verseniz yapıyorum bnde oral ama eşim sanki tatmin olmuyor gibi tükürmeme bişey demiyor tükür falan diyor ama bilemedim ki🙈
Kbss Elzi bende elime tükürüp kiyafetime sürüyorum hoş na gidiyor dur bence ama eşim zevk suyunun geldiğine inanmıyor yani hissetmediği için kabullenmiyor devam et diyor 😂
KirmiziOjeli Elzi o ne demek kız çok itici bi durum eşim yapsa irite olurdum psikolojik seninki bi defa yapma alışırsın😅
Mango_lii Elzi yani aynı şey bende de var, yutmuyorum, dediğin gibi yanımda peçeteler hazırda duruyor. Birde benim eşimde erken boşalma sorunu var, ağzıma boşaldığı bile oldu 🤦🏻 Tabi ondan sonra koşa koşa lavobaya, bizim iş te bitiyor. En sinir olduğum 🤯
Elzi KirmiziOjeli ne bilim ya tükürüğümü yutamıyorum tiksiniyorum ondan kız napayım ağzıma kıl fln geliyor ondan sanırsam 🤣🤣🤣🤣