Mirinda alonedark aşkım sen eşittir ben 😂 ben utanmaktan değil de yüz ifadesi olarak çok güzel görünmüyorumdur herhalde o an o yüzden bakmıyorum saçımla kapatıyorum kendimi😂
Elzi KirmiziOjeli ne bilim ya tükürüğümü yutamıyorum tiksiniyorum ondan kız napayım ağzıma kıl fln geliyor ondan sanırsam 🤣🤣🤣🤣
Mango_lii Elzi yani aynı şey bende de var, yutmuyorum, dediğin gibi yanımda peçeteler hazırda duruyor. Birde benim eşimde erken boşalma sorunu var, ağzıma boşaldığı bile oldu 🤦🏻 Tabi ondan sonra koşa koşa lavobaya, bizim iş te bitiyor. En sinir olduğum 🤯
Elzi Mango_lii Ciddi misin bı an güldüm Allah ne etmesin seni 😂 işte erken boşalma bazen seni de rahatlatmıyordur bu sorun çoğu erkekte var boşalcağını anlamıyor mu hemen geri itsin seni olmaz mı
Esmerkiz39 Mango_lii Eşim boşalıyorum çık diyor hemen bırakıyorum 😂 Erkem boşalma bizde de var ama ön sevişmeyi uzun tutuyoruz sonra biraz dinlenip 2. yi yapiyoruz böyle deneseniz canim
Yavrukedi alonedark bende bakamıyorum ya. Adam deliriyor resmen yalarken o sıra merak ediyorum yüzünü ama bakamıyorum
Cikolatali-waffle alonedark kendimi erkek yerine koyup düşünüyorum da tepeden basıl görünürüz diye yanaklar içine çökmüş uzun bi surat dik dik bakıyor delan bana baya komik itici geliyor ama erkekler çok tahrik oluyormuş bilemiyorum 😂
Esmerkiz39 Cikolatali-waffle erkek yerine koyuyorsan kendini, yalandığını da koy. En zevk aldiğin yerden birde. 😁 Bence gayet sexsi ,😂
Mango_lii Esmerkiz39 aaaahh canım benim adam çalışıyor geliyor, çocukları yatırıp uyutana kadar anca işe koyuluyoruz, bir kere rahatlayınca bide bakmışım yanımda sızmış 🤣 Çok nadir 2. ye devam edebiliyoruz. Bazen çocukları sepetliyoruz halaya, o zaman oluyor tabi ama her zaman değil maalesef 🤷
Cikolatali-waffle Esmerkiz39 yok o kadarına da koyamam 😂😂🤣 bilmiylrum işte hoşlarına gidiyormuş denenebilir yani önyargıları yıkıp
Fatmazel Ozge49595 ahshshhxhxbxdhhs yaaa seni çok seviyorum ve bi yandan da üzülüyorum bu bitik haline 😌 kimse bu kadar sevgisiz ve ilgisiz kalmayı hak etmemeli canım neden boşanmayi düşünmüyorsun yaşın kaç ?
Ozge49595 Fatmazel bende sizi cok seviyorum iyikş varsınız destekcim yok anneme geliyim mi dedşm esimi arayıp bebeni süten kesilince al demis götür demis anneme gidersem tekrar baskasına verir;(