2bebelianakurt MatiG merhaba bişey sormak istiyorum profil fotografı nasıl koyuluyor yardımcı olur musunuz
Ecivicivokke 2bebelianakurt canım sol üstte bildirimlerin altında profilin var ya ona tıkla girince yuvarlak isminin üstünde yer var ona tıklayıp fotoğraf yükleyebilirsin
1bbby Ecivicivokke ta kendisi. Allah akil fikir versin. Ne diyeyim oglu bile anne yaptigin yanlisti diyemiyosa. Ben napim evdenmi kovayim. Zorla kendilerinden tiksindirtiyolar insani
Ecivicivokke 1bbby ay benim babannem de öyleydi var ya bir de bizim önümüzde yapardı yegenlerime gerçekten çok iğrenç
deleted13 Ecivicivokke Yıldız Tilbe’nin sözü geldi şimdi aklıma”Hepinizden nefret ediyorum ama tek başımayken de canım sıkılıyor.”oluyor arada öyle 😅😄
Mavisim20 Ecivicivokke şuan bende öyle durumdayım herkesten nefret ediyorum bi evladım annem kardeşim. Gerisi beni çıldırtıyor nasıl bukadar cahil olabiliyor insanlar nasıl sadece kendilerini dusunebiliyorlar anlamıyorum
Mavisim20 Ecivicivokke düşünmemek elde değil hayatına bi şekilde dokunup etkiliyorlarsa düşünüyorsunuz. Şimdiki aklım olsa annes babasi olmayan vefat etmis bi adamla evlenirdim kesin
Ecivicivokke Mavisim20 o öyle olmuyor canım ya benim de kayınvalidem vefat etti ama eşimin 3 halası var yani 1 yerine 3 kaynanam var gibi düşün mutlaka birileri oluyor hayatınıza karışan