Bsksbb01 ilk doğumum özelde oldu suyum azaldığı için acil sezeryana alındım. Ama o kadar ilgiliydiler anlatamam. 2017 senesinde 1100 TL ödedik. İkinci doğumum devlette oldu lanet olsun belime iğneyi 8. Sokmada yerini bulabildi sonrasında pıhtılaşma di el kadar pihtilar geliyordu hemen doğum haneye aldılar erkek doktor ultrasonla bakarken altını aç kanamana bakicam dedi daha 7 saat oldu doğum yapalı sezeryan olanlar bilir yattığı yerden destek almadan kalkamazsin neyse pijamami indirdim birden elini vajinama bı soktu nasıl fırladım sedyeden çatala çık pihtilari temizleme lazım diyor zaten korkmusum istemiyorum dedim bı tartışma su öyle sonra asistana dedi ki şerefsiz bırak kağıdı imzalatin çıksın geberirse üstümüze kalmasın dedi o sıra bayan doktor geldi dosyamı inceledi iki çocuğun seni bekliyor pihtilari temizlemezsek rahmin alınabilir en kötü ölüm riski var söz canını yakmicam dedi beni çatala çıkardı kollarımı hemşireler tuttu bağırta bağırta temizlediler şerefsizler ayağa kalkınca altımdaki kovayı gördüm o nasıl pihtilar tansiyonum düştü bayılmıştım çok kan kaybettim neler çektim tabi bütün doktorlar boyke değil ama benim şansıma vicdansizlar cikti