Adsizbayan Kesinlikle öyle, benim gideceğim özel hastanede doğum 7 bindi. Daha önce detaylı usg gebelik takibi için de gittiğim bir doktor vardı. İki hastanede de aynı şekilde muamele gördüm. Ama eşim doğumumu yaptığım hastaneye ve doğumhaneye su veriyordu, olur da bir kaç gün çıkamazsam çalışırken de her an yanıma gelebilmesi için ve doktorum çok iyi olduğu için bu hastaneye devam ettim. Benim için özelden daha iyiydi. Hemşire her odama geldiğinde benimle bir teması olmasa bile yeni eldiven takıyordu. Egzersiz konusunda yardımcı oluyordu, yani daha önce hiç doğum hakkında bir şeyler araştırıp korkarım diye video izlememiştim. O kadar güzel yol gösterdiler ki, konuşmasalar daha stresli olurdum. En çok da doğum sonrası olan ilgi alakadan memnun kaldım.
Benden sonra gideceğim hastanede komşumun görümcesi doğum yaptı benim doğumuma da gelmişti. İyi ki gitmemişsin oraya, senin doğumundaki gibi ilgilenmedi kimse görümcemle, anne yanı hemşiresi falan da yoktu birde o kadar para verdik, bebek emerken morardı gibi oldu hemşireyi çağırdık bir sürü tersledi zaten bebeğin kendi rengi böyle olur diye.Doğumdan sonra doktoru bir defa tek geldi dedi. O sebeple iyice araştırmak ve iyi insanlara denk gelmek çok önemli ya bende anlata anlata bitiremiyorum 😄