Bsksbb01
Mış muşş kim dedi bu kadar kötü seyleri size :))
Bende özele gitme tarafıydım doğumumda. Kontrollerimde baslarda özele gittim sağılsunlar dövmekten beter ettiler soru sormaya korkuyordum. Ve sürekli bebek için kilosu fazla, sen cok kg almıssın şekerin cıkabilir bana olmadik testler istiyordu. Patanoyak yapmıstı beni. Araştırmaya kadar gittim hiç bi sıkıntı gormediler bebekte. Her kontrolde sinirlerim bozuluyordu. Bıraktım onu. Devlete gitmeye karar verdim. allah bin kere razı olsun hepsinden. Çok iyi doktorlara denk geldim. Gebeligim cok güzel ilerledi ne bebekte ne bende sıkıntı cıkmadı. 35. Haftadan sonra her hafta kontrole cagırdı benı nst için. 38. Haftaya gün verdi sezeryan için. Cunkı ilkide sezeryandi. Tüm kontrollerim yapıldı en son anestesi uzmanı ile gorusturdurduler benı anestesi tercihimi sordu. Genel istiyorum dedim. Tabi sen bilirsin ama spinal tavsiye ederim cok memnun kalırsın dedi. Korktugumu falan soylesemde ikna etti beni. Eger telaşlanırsan ben sana sakinleştirici vurucam dedi hiç bisry anlamıcaksın yinede sana kalmıs dedi. Kabul ettim spinal oldum. Pandemide olmamıza rahmen devlet hast olmasına ragmen 2 kişilik odalar tek kişilik tv, buzdolabı, tuvalet,banyo,koltuk,dolap hersey varm özel gibi tertemiz. Kata girişler yasak girişte güvenllik var şifreli almıyorlar kimseyi içeri sadece refakatci. Eşe izin var bi yarım saat kadar. Dogumhaneye girdim cok kibar candan hepsi. Kendi doktorum girdi doguma. O kadar keyifli geçtiki şen şakrak sohbet ederek dogum oldu. Hepsınede tesekkur ettim 😊 odaya cıktım hemsireler sureklı agrı kesici kontrol için geliyordu. Kendı doktorumda keza öyle. Ayrıca cocuk doktoruda cok iyidi bebegin bastan sona tüm tahlilleri yapıldı öyle teslim aldik. Emzirme danısmanı geldi nasıl emzirmem gerektigi yonunda egitim verdi. Bılmıyorum cok memnun kaldım. 1 hafta sonrasında kontrole çağırdı gittim. Cocukla ılgılı sıkıntı oldumu direk o hast giderim cocuk doktorlarıda cok ilgi alakalı. Özel hastenın doktorlarına bısı diyemem karakter meselesi ama fiyatlar ucmus pandemıyı bahane edip. devlet ozel farketmez onemlı olan iyi bir doktor. İyiki o doktorlar ile karsılasmısım 🙏