Bsksbb01 aslında olay devlet özel değil ya konu gerçekten doktor. Kimisi devlet uğraşmıyor hemen sezaryen yapıyor diyor kimi de özel fazladan para için sezaryen yapıyor diyor. Ben özelde yaptım doktorum çok iyiydi ilk gittiğim gün söyledim bana risk olmadığı sürece sezaryen teklif etmeyin diye. Sağolsun o sancıyla ben sezaryen istediğim de bile az daha az daha diye destek oldu. Evi yakındı hastaneye geceler hastanede olmamasına rağmen iki üç kez kontrole geldi. Ben 30 saat suni sancı çektim bütün hemşireler, doktorum hepsi çok ilgilendi destek oldu normal doğum için uğraştılar. Ama benim kızım aşağıya inmedi nabzı düşmeye başladığı için mecburi sezaryen oldum. Doğumdan sonra iki gün hastanede kaldım prensesler gibiydim ya. O kadar güzel ilgi alaka var ki sadece eşim kaldı yanımda kimseye ihtiyaç duymadım. Hemşireler gelip duşuma kadar aldırdı, kuaför geldi saç-makyaj fotoğraf çekimi yaptılar. Mum ışığında ilk anne-baba yemeğimiz bile vardı😂 çok güzeldi valla her şey. 10 bin tl gibi bir fiyat ödedik ama sonuna kadar hakettiler yani. Ayrıca bebek doğum çantası getirme dediler sadece özel istediğin kıyafet varsa getir dediler, bebek doğum çantasına kadar ınlar veriyor yani. Ben durumum el verdiği sürece özelde yaparım yani