Arkadaslar merhaba ALLAH isteyen herkese evlat nasib etsin. Sadece merak etdim regli hemen bitdikden sonra birlikte olubda cocuku erkek olan varmi?😅🙄 bi arkadasimla sohbet ediyoruz o anlatdi bi komigime geldi😂😂
Sadece bi merak
😏😏
Aitaj_ arkadaşım regl bittikten hemen sonra hamile kalmıştı kızı var ☺️
Menekseyapragi goruyomusunuz😅😅 dogru demek
Menekseyapragi goruyomusunuz😅😅 dogru demek
Aitaj_ Beeeeeeen 😃
Nursenapoyraz dogruymus
- Düzenlendi
Aitaj_ bende polikistik over var yumurtlamam düzensiz iki hamileliğimi de adetimden hemen sonra ilişkiye girerek kaldım 1 kızım 1 oğlum var
dolapfaresi aa sonunda biri yazdi😅oglu oldugunu
dolapfaresi yumurtalamaniz hangi gunler oluyor adeta bende hep 18-20-22lerde oluyor
Aitaj_ iyide % 50 ihtimal var zaten. Ya erkek ya kız olcak. Arkadaşın ve çevren erkek doğurmuş olabilir ama benim gibi kız doğuran da çok o yüzden inanma diyorum. O kesin bı kanı değil. Kesin olsa reglden sonra hamile kalan herkes erkek doğururdu ? Ya da cinsiyet seçmek gibi birşey olurdu. Ben erkek istiyorum reglden sonra ilişki yaşayım sadece de erkek olsun diyebilir misin ?
- Düzenlendi
Aitaj_ Hayır adet sonrası ilişki ile alakası yok. Erkek spermleri hızlıdır ama çabuk ölür. Kız spermleri yavaştır ama geç ölür. Yumurtlama günü ilişki olursa ve hamile kalırsan erkek spermleri daha hızlı olduğu için kazanan erkek sperm olur. 😄 Yumurtlama öncesi ya da sonrası günlerde ilişki olursa erkek spermleri ölmüştür, kız spermleri kazanır 😄 Ama tabii ki bu da kesin değil. Sadece buna göre erkek ya da kız olma ihtimali artıyor.
Yani adet sonrası ilişkide hamile kalan kişi yumurtluyordu, o yüzden erkek oldu.