Arkadaslar merhaba ALLAH isteyen herkese evlat nasib etsin. Sadece merak etdim regli hemen bitdikden sonra birlikte olubda cocuku erkek olan varmi?😅🙄 bi arkadasimla sohbet ediyoruz o anlatdi bi komigime geldi😂😂

Masalgibi baxiram etrafimdakilara coxunda eledi ama😅😅 sizde var ele olan?

Masalgibi baxiram etrafimdakilara coxunda eledi ama😅😅 sizde var ele olan?

Aitaj_ ben reglden sonra hamile kaldım. Kızım var. 🤔 İnanma bunlara

Nuray26 inanma diyorsunuzda bakalim daha kac kiside kiz olucak😂

Aitaj_ bende polikistik over var yumurtlamam düzensiz iki hamileliğimi de adetimden hemen sonra ilişkiye girerek kaldım 1 kızım 1 oğlum var

Aitaj_ iyide % 50 ihtimal var zaten. Ya erkek ya kız olcak. Arkadaşın ve çevren erkek doğurmuş olabilir ama benim gibi kız doğuran da çok o yüzden inanma diyorum. O kesin bı kanı değil. Kesin olsa reglden sonra hamile kalan herkes erkek doğururdu ? Ya da cinsiyet seçmek gibi birşey olurdu. Ben erkek istiyorum reglden sonra ilişki yaşayım sadece de erkek olsun diyebilir misin ?

Aitaj_ bunu yazan kişi iki hamileliğimde de aynı şekilde reglden sonra kaldım ve biri kız biri erkek yazmış. Okuduğunuzu anlamiyormusunuz ? Doğruymuş yaziyosunuz. Hayır doğru filan değil.

Nuray26 hayir tabikide yani coguukla diyorum ovulyasyondan dolylisiyla

Aitaj_ Hayır adet sonrası ilişki ile alakası yok. Erkek spermleri hızlıdır ama çabuk ölür. Kız spermleri yavaştır ama geç ölür. Yumurtlama günü ilişki olursa ve hamile kalırsan erkek spermleri daha hızlı olduğu için kazanan erkek sperm olur. 😄 Yumurtlama öncesi ya da sonrası günlerde ilişki olursa erkek spermleri ölmüştür, kız spermleri kazanır 😄 Ama tabii ki bu da kesin değil. Sadece buna göre erkek ya da kız olma ihtimali artıyor.
            Yani adet sonrası ilişkide hamile kalan kişi yumurtluyordu, o yüzden erkek oldu.

1232222 Sperm kimden geliyor, anneden mi? 😄 Bu bilimsel açıklama zaten. Benim oradan buradan duyduğum bir şey değil. Neye göre saçma acaba çok merak ettim.😄