mminniemousee Bana normal gelmedi, sağlıklı bir gebelikte 2 günde 2 katına çıkması beklenir. Arkadaşınızın çok fazla artmış. Doktoru detaylı bilgiyi verecektir.

mminniemousee işte ona doktor bakıp karar verebilir ancak 🤷‍♀️ inşallah sağlıklıdır ,hakkında hayırlısı olsun .

dolapfaresi teşekkür ederim bizde o ihtimali düşünüyoruz bakalım inşallah sağlıklıdır da ikiz tek fark etmez 😊

Kesinlikle büyük ihtimalle ikizdir benimde ikizlerim var bu konuda tecrübeliyim diyebilirim yüksek ihtimalle ikizdir

Zeynooo03 sizinde mi ilk düşüktü 2 gün sonra böyle arttı mol gebelikten de çok korkuyoruz inşallah çoğul ve sağlıklı gebeliktir

Canım benimki biraz karışık ya ben adetimden dört gün önce beta değerim 96ile öğrendim sonra hiç kan vermedim iki hafta sonrasına direk doktora randevu aldım ama hep rüyamda ikiz bebek görüyodum hissettim diyim doktora gittiğimde tek bebek göründü beş buçuk haftalıktım hatta doktora sordum tek bebekmi diye evet dedi üç gün sonrası lekelenmem olunca tekrar gittim düşük yapıyorum heralde diye detaylı bakılınca ikiz olduğunu öğrendim ikisininde kalp atışını duydum yerleşme lekesiymiş ama çok araştırmalarım doktorlarla çok görüşmelerim olduğu için ikiz konusunda doktor kadar tecrübeliyim diyebilirim 😇

Şu an bıdıklarım bir buçuk yaşında mışıl mışıl uyuyorlar