Merhaba arkadaşım için yazıyorum pazartesi değeri 200lerdeydi Çarşamba değeri 6056 çıkmış normal mi bu durumu yaşayan var mı ?
Beta hcg
mminniemousee normal
Çok normal
mminniemousee Bana normal gelmedi, sağlıklı bir gebelikte 2 günde 2 katına çıkması beklenir. Arkadaşınızın çok fazla artmış. Doktoru detaylı bilgiyi verecektir.
Nuray26 teşekkür ederim
Meral22 Teşekkür ederim
Nietzsche Pazartesi gidecek doktora ama bizde acaba ikiz gebelik mi yada mol gebelik mi diye şüphelendik
mminniemousee işte ona doktor bakıp karar verebilir ancak 🤷♀️ inşallah sağlıklıdır ,hakkında hayırlısı olsun .
Nietzsche İnşallah teşekkür ederim 😊
mminniemousee Ultrasonda görünür artık. Kontrole gitmesi daha iyi.
Marbled Teşekkür ederim 😊
mminniemousee çok fazla artmış ikiz olma olasılığı olabilir
dolapfaresi teşekkür ederim bizde o ihtimali düşünüyoruz bakalım inşallah sağlıklıdır da ikiz tek fark etmez 😊
Kesinlikle büyük ihtimalle ikizdir benimde ikizlerim var bu konuda tecrübeliyim diyebilirim yüksek ihtimalle ikizdir
Hatta ikize görede yüksek üçüz olma ihtimali de olabilir
Zeynooo03 sizinde mi ilk düşüktü 2 gün sonra böyle arttı mol gebelikten de çok korkuyoruz inşallah çoğul ve sağlıklı gebeliktir
Canım benimki biraz karışık ya ben adetimden dört gün önce beta değerim 96ile öğrendim sonra hiç kan vermedim iki hafta sonrasına direk doktora randevu aldım ama hep rüyamda ikiz bebek görüyodum hissettim diyim doktora gittiğimde tek bebek göründü beş buçuk haftalıktım hatta doktora sordum tek bebekmi diye evet dedi üç gün sonrası lekelenmem olunca tekrar gittim düşük yapıyorum heralde diye detaylı bakılınca ikiz olduğunu öğrendim ikisininde kalp atışını duydum yerleşme lekesiymiş ama çok araştırmalarım doktorlarla çok görüşmelerim olduğu için ikiz konusunda doktor kadar tecrübeliyim diyebilirim 😇
Şu an bıdıklarım bir buçuk yaşında mışıl mışıl uyuyorlar