aydrm Dans etmeyi çok istiyorum böyle seksi seksi 😂😂 ama hem utanıyorum hemde salakça bulur mu diye de korkuyorum birde nasıl hareketler yapabilirim iyi dans ederim filan ama figür çok bilmem önereceğiniz bir dansçı var mı böyle bir iki figür kapsam yapsam 😂 ilk defa karşısında dans edeceğim çünkü böyle seks çağrıştırmalı olarak. Yapan var mı dansöz kıyafeti bile almayı düşünüyorum o kadar yani 😂😂
ipeksi aydrm ahh ahh benim de çalışmam lazım çalışmadan olmaz bu işler gülünç duruma düşeriz oryantel aç onları izle benim de başlamam lazım 😳
aydrm ipeksi izleyeyim bari 😂 yok mu böyle striptiz tarzında yapanlar ya valla taktik istiyorum ben biraz 😂
ipeksi aydrm direk striptizle baslayamazsin ki başlama da zaten önce bi normal dans et gözü alışsın birden bire noluyo benim hatuna olmasın adam 🤪
aydrm ipeksi Hahahahahahah ay olsun ne olacak öğreneyim de yapayım ama ben kesin düşerim çok sakarım 😂 sonu acilde bitmesin de😂
Sedaa aydrm biz eşimle karşılıklı göbek atıyoruz 😂😂 şaka değil bi arada gerçek 😂😂 ben oynamayi cok severim. Seksi dans etmedim ama oryantal oynuyorum karşısinda, popo sallama, dekolte giyip göğüs sallamalı felan 😂😂 mutlu sonla bitiyor hepsi 😁
Lagosiyawo Sedaa al işte dibine kadar Türk fantazisi aferim kız kültürümüzü asimile etmeyelim göbek atma halay çekme devam 😅
Lagosiyawo aydrm ay ben gülerim gerçekten katıla katıla gülerim 🤣🤣🤣🤣 yok ya düşünsene adam oturuyor karşısına geçip atıyorum ya elil ya elil 😅😅 bizde dans değilde bu kucak dansı gibi eşimin kucağında yaparım🙈 o kadar valla karşısına geçip dans edebilen varsa ayakta alışlarım
Littlepanda Lagosiyawo bu ben 😂😂😂 ciddi olmam gereken yerlerde hep gülesim geliyor 😂😂 panda gibi yuvarlanırım ben dans edecem diye, adama yazık 😁 hayaller direk hayatlar Shrek 😂😂😂
Sedaa Lagosiyawo demi yani 😂 ne gerek var seksi dansa 😂 çakallarla dans’taki filmdeki fatma gibi karşısında göğsümü sallasam adamın ağzı açık izliyor beni 😁😁😂😂
IceLady aydrm Biz çok dans ederiz :). Bazen cıplak, bazen masumca pijamalar ile mutfakta :)) bazende sahilde dısarıda :))