Littlepanda Lagosiyawo bu ben 😂😂😂 ciddi olmam gereken yerlerde hep gülesim geliyor 😂😂 panda gibi yuvarlanırım ben dans edecem diye, adama yazık 😁 hayaller direk hayatlar Shrek 😂😂😂
Sedaa Lagosiyawo demi yani 😂 ne gerek var seksi dansa 😂 çakallarla dans’taki filmdeki fatma gibi karşısında göğsümü sallasam adamın ağzı açık izliyor beni 😁😁😂😂
KirmiziOjeli aydrm dansöz kıyafeti mi ay sakın 🤢 seksi dans olabilir ben yapmayı saçma bulsamda her ne kadar 😂 tercih etmem şahsen yani uzun uzun yapmam daha doğrusu, o an arka fondaki müziğe eşlik eden hareketler yapıyorum sadece ufak ufak ya da kucaktayken
aydrm KirmiziOjeli ay ne bileyim kız farklılık olur diye şey ettim 🙈🙈 twerk yapabilsem o da olur cam silerken filan izler beni 😂😂😂
taricat aydrm Kesin benim bacağıma falan kramp girer çökerim kıçımın üstüne 🤣 bebeği 2 saat bacağımda sallayıp uyutmaya çalışırken zaten bacaklarım felç geçiriyor adamla zor bir araya geliyoruz bir de dans etmeye kalkisirsam abooov
deleted_4033 aydrm Bazen kucak dansı twerk felan yapıyorum Bazen de sadece müzik eşliğinde ilişkiye giriyoruz 😊bu arada genel olarak kostüm giyiyorum ama dansöz kıyafeti bana çok itici geliyor ya 😑
Orange-woman aydrm ya ben normalde çok güzel oynarım dans ederim her telden ama hiç eşime karşı oynamak aklıma gelmedi geçen sohbet ederken gündüz spor yapıyorum zumba yapıyorum oryantal oynuyorum falan derken bu gecede bana oyna bakalım merak ettim nasıl oynuyosun dedi tabi gece odaya geçinde açtı müziği sonra olanlar oldu ver çoşkuyu 💃😂
nisanur-1982 Ben bu akşam yıne dans ettım süslendim ☺️Her dans edeceğim zaman dar gıyorum dar mını eteyı çok sever mesela ama bu akşam farklılık olsun dıye tayt gıydım beyaz hersey ortada dansı bıtıremedım bıle doru yatağa🤣
Anonimhatun aydrm of hemde ne dans kucak dansı bile yapıyorum bayılıyor 😂😂 bide heveslendiriyorum ilişki başlayacak diye sonra hemen geri çekiliyorum dansa devam ediyorum çıldırıyor en sonunda dayanamayıp tutuyor beni 😂😂
aydrm Anonimhatun bana sen lazımsın seeennnn bana taktik ver hemen bacım acilen 😂😂😂 nasıl dans ediyorsun ne tarz figürler yapıyorsun mesela kucak dansı filan diye açoyprum saçma salak danslar yapıyor kadınlar özürlü gibi 😂😂 hiç böyle güzel figürler sergileyen ilham veren bir kadın göremedim sen bana Bi kaç taktik versen lüüüttfeeeenn 🤭🤭🤭
Buzlulimonatam aydrm benim dansım eşimin bana köfte yoğurucan sandık demesiyle o gece bitti 🥲düşün yani ne kadar iyiyim dans konusunda 😂
Anonimhatun aydrm valla ben doğaçlama yapıyorum ya ilk kucağına oturup ileri geri sürtünme hareketi yapıyorum sonra kucağından inip sırtım ona dönük şekilde kalça mı kıvırıyorum 😂😂
aydrm Anonimhatun oha iyi bu tamamdır bende biraz prova yapayımda salak gibi görünmeyeyim 😂😂😂😂🤣🤣 bende bişeyler katarım herhalde 🤣🤣
Buzlulimonatam Cikolatali-waffle ya göbek atıyordum birde şeyi deniyeyim dedim hani dansözler oturur yere arkaya eğilir ya adamlarda para yapıştırır onu yapim dedim uzun seksi bir elbise giymiştim mal gibi elbiseyi çamaşır yıkayacakmış gibi toplayıp bacağımın arasına koydum öyle oturunca o da bana valla köfte yoğuracan sandım dedi yani oryantal maceram orda bitti 😜
Bsrkaya Vallaha ben de yapmadım hiç bi çok itici geliyor birde denesem mi diye düşünüyorum burda gördüklerim için ama yine de yapmıyorum 😂