Sugarplum bende 1 tane var onunla uğraşamıyorum tek kız olduğu için bende ilk gelin olduğum için beni kıskanıyormuş ve çekemiyormuş😂 salak mıdır nedir?😂😂

MissMisfit37 bende görüneyim canim ama Allah için yengem çok sever beni , bende onu tabi ki asla da gorumcelik yapmadım kız.kardesten daha da öteyiz Rabbim muhabbetimizi hiç bozmasın ♥️ benim görümce yok sadece 1 tane ettim olacak ikisini de bilmiyorum şu anlık bakalım ettim gelince elti postlarina yazarım artık 😂

Sugarplum kız bende 6 tane var 4 eltim var bazen sorunlar oluyor ama iyiler sonuç olarak kinci değilim şükür 🤣

Sugarplum Halalarım annemin görümcesi oluyorlar, vaktinde bize bile karışıp konuştukları olurdu. O sebeple sizleri tenzih ederim çevremde gördüklerime dayanarak görümcelere karşı büyük bir önyargı oluşmuştu zihnimde hani olsa anlaşamayacağımızı düşünürdüm. Ama yok çok şükür. 🤭 iki eltim var, evlenmeden önce nişanlıyken de görüşür ederdik çok iyi insanlar iki taraf da gönlüme göre olmuş 🤗

Sugarplum 4 tanede bende var.hepsi sorunlu olamayacagina gore sanirim sorun bende 😁😁

Sugarplum kız sen benmisin yoksa 😅 benimde 3 tane 3 de birbirinden malllllllll

Sugarplum iki görümcem var ikisiylede görüşmüyoruz eltim varla yok arası üç gelininde görümcesiyim kız kardeş gibiyiz aramız çok iyidir😂

Sugarplum ben de iki tane var biri küçük 7 yaşında diğeri 20 yaşında allah kimseye böyle görümceler vermesin… Küçüğü büyüğünden daha fena🙄

Esme11 Ama Allah var görümcem olsun isterdim❤️ Kayınvalidem eşim çok iyi insanlar onların kanından gelenin kötü olma şansı yoktur bence. Ama elti istemezdim 🥲