babynative ilişki esnasında yani eşin içindeyken üstte olcaksın kendin yönlendirmek için.. nasıl şeyler derken normal şeyler işte 😂🤪

Ooyoo onu anladım ama mesela ben üstte olunca ileri geri yapıyorum dik duruyorum eğiliyorum zıplıyorum bir çok şeyi yapıyorum ama zevk bile çok az alıyorum o şekilde bırak boşalmayı ay ne biçim bişimiş bu bi türlü bulamadıkl 🤦🏻‍♀️

babynative onun da aktif olup seni zevke getirmesi gerekiyor. Benim en çok zevk aldığım andır üstte olduğum anlar. Doruklara çıkıyorum 🙈🙈

Bu orgazm sorunu herkesin baş belası 🙊

babynative konuya daldım lap diye afedersin 🙈 yani sen ustteyken eşinin elleriyle senin kalmalarını falan eklemesi, dilini ve ağzını kullanrak göğüslerini mesgul olmasi falan bunu kastetti arkadas. Bir de kendinii serbest bırak ya teslim et tamamen

babynative hem ön sevişmede hemde sekste her ikisinde de.
        Ön sevilme sırasında kontrol tamamen sende olmasın o da ellerini kullansın ağzını kullansın. Bunu tek kadın yapmaz

Esme11 bende yapıyorum sadece o ana odaklanmak istiyorum çabalıyorum oluyoda ama zevk yok yani sıfır

yenigelin0 çok farklı bi şey denemen lazım ama onu da denerken hakkını vermen lazım

yenigelin0 YouTube de g noktasının gösterimli videosu var 🤭 ben onu izledim

yenigelin0 canım biraz açık olacak belki ama mesela illa yatağa girince sevişmeyi düşünmeyin akşam eşin TV izlerken sen odaya geç şöyle güzel geceliklerin varsa giy birini rujunu parfümünü sür biraz aynanın karşısında kendine bak kendini motive et eminim her kadın kendine güzeldir önce kendinle barışık olmakla vücudunu beğenmekle başla. Sonra eşinin yanına geç Uzan ya da karşısına geç biraz frikik flan ver (çocuk yoksa tabi ) ne bilim işte yap birşeyler😂 Başta zevkle başlarsan ilişkide de odaklanır eşinle beraber olmak hoşuna gider zevk almaya başlarsın arada pozisyon değiştir eşinle sürekli ten teması dokunuş flan olsun. Eminim zamanla keşfedersin 🌸

Hassassbirisi evet titreme oluyor kasılıyoruum ve istemsizce yüksek ses çıkarıyorum 🙈 Aşırı rahatlıyorum, sende eşinin elini sakın itme rahatlıycaksın

Elzi Kızlar 🙈bnim sorunu da görün yada😂

Elzi kimse cvplamamış dilim döndüğünce ben anlatayım 🙈 bi klitoris orgazmı bi de vajinal orgazm var klitoris vajinanın dış üst kısmında bi nokta orası uyarılınca orgazm olabilirsin bi de vajinal olan var ilişki esnasında yada elle içerde bi yerlerde var olduğuna inanılan bi nokta var 😁 ordan da orgazm olabilirsin bence ikincisi makbul ama zor biraz ben 10 yılda yeni buldum 🤪😁