Kızlar biz eşimle ilk sözlü iken seviştik farklı şehirde görev yapıyordum yanıma gezmeye gelmişti tek kalıyordum otururken birden bire öpüşmeye başladık sonrasında ellerini am.. hissettim elledikçe sulandı rahatladım sonra elimle onu boşalttım ♥️ yine bir gün sahilde geziyoruz ikimizde baş başa kalacak yer arıyoruz mağara gibi yerler vardı boş yerler birine girdik duvara oturdu ayakta eliyle ayak üstü beni boşaltı sonra arkadan sürtünerek kendi boşaldı o kadar güzeldi ki ilk kez nişanlıyken oral yaptık genelde o bana yapar çıldırmıştım zevkten yap beni dememek için kendimi her sevişmede tuttum ♥️ bize gelirdi odama çekilirdik kapı arkasında birbirimizin iç çamaşırından rahatlatmaya çalışırdık onun ki her tarafı batırır diye biz gezecez diyip evden çıkardık onlara giderdik kaynanamlar bizde tabi biz gider onlarda sevişirdik eve dönene kadar rahatlardık eltimin evinde bile o daha gelin olmadan koltuğunda zıplamışlığım var yeterli boşluk olsun elimiz hemen şeyimizdeydi kapı arkalarında çok inledim ayak üstü çok özlüyorum o kaçamakları içimde ukte kalan arabada daracık yerde sürtüne sürtüne inlemekti o olmadı ya siz neler yaptınız?
Evlenmeden önce yediğiniz hurmalar 🙊🙈
Hassassbirisi Herşey iyi hoşta eltine üzüldüm😂
Ayysssn ay kız onda evini görmeye gittim niyetimiz o iş değildi tam evden çıkacakken eşim öpüşmeye çekti salona kucağına oturdum sürtünme yoluyla kıyafetle boşaldım Allahtan yatağı değildi 😁🤣
Hassassbirisi Yok canım gireydiniz bi de yatağa 😂😂
- Düzenlendi
Hassassbirisi biz 1 seneye yakın nişanlı kaldık imam nikahımız var diye arabada rahat öpüsürduk felan ileri hiç gitmedik o araba benimde içimde kalmıştır geçen dedim eşime bir gün arabada yapıcaz 😅
Hassassbirisi olaylar olaylar :)
Hassassbirisi aklıma neler neler geldide sölemiycem
Escobar ne gibi
bitterdelisi24 olaylatınızı anlatın diye post açtım 😁
SWiNDLER Bebek var daha geçti bizden uçuk fantaziler normal evce vakit bulup yapsak iyi 🤣
Hassassbirisi yani hemen hemen aynı şeyler 😂😂
Hassassbirisi yediğim naneler
bitterdelisi24 bizimki gurbetteydi kamera karşısı ne bklar yedik la aklıma geldikçe namaza dursam günahlarım anca af olur🤣
Escobar olan oldu artık:) Allah affetsin :)
Biz mi beceriksizdik acaba
Ben sabah 9 aksam 6 calısırdım esimle vardiyemiz hiç uyumazdı bulusuncada kafeye giderdik ama Bi kere hiç unutmuyorum davetiyeleri vermek için annesigile gittik zile bas bas kimse yok sonra esime anahtar varsa ac bırak dedim yok dedi annesini aradık dogalgaz göstergesinin orda anahtar sen gelirsin diye koydum demiş esim aldı actı kapıyı içeri davet etti nişanlıyım diye az daha rahat davranıp girdim ilk sevgilimdi ne biliyim ne olcagını bıraktık davetiyeyi bişeyler yiyelim mi dedi mutfakta hazırlamak için ugrastık tabi kolay ne olur o an makarna salata vs sonrasında sarılmaya öpmeye calsııyor ben kedi kaçmaya ugrasıyorum bide ses gelmesin mi evde abisi varmıs odada uyuyomus güvenlikti o zaman işi bitmiş gelmiş duydu mu bizi duymadı mı bilmiyorum baya utanmıstım sonra töbe ettim zaten 😂😂😂