Kızlar biz eşimle ilk sözlü iken seviştik farklı şehirde görev yapıyordum yanıma gezmeye gelmişti tek kalıyordum otururken birden bire öpüşmeye başladık sonrasında ellerini am.. hissettim elledikçe sulandı rahatladım sonra elimle onu boşalttım ♥️ yine bir gün sahilde geziyoruz ikimizde baş başa kalacak yer arıyoruz mağara gibi yerler vardı boş yerler birine girdik duvara oturdu ayakta eliyle ayak üstü beni boşaltı sonra arkadan sürtünerek kendi boşaldı o kadar güzeldi ki ilk kez nişanlıyken oral yaptık genelde o bana yapar çıldırmıştım zevkten yap beni dememek için kendimi her sevişmede tuttum ♥️ bize gelirdi odama çekilirdik kapı arkasında birbirimizin iç çamaşırından rahatlatmaya çalışırdık onun ki her tarafı batırır diye biz gezecez diyip evden çıkardık onlara giderdik kaynanamlar bizde tabi biz gider onlarda sevişirdik eve dönene kadar rahatlardık eltimin evinde bile o daha gelin olmadan koltuğunda zıplamışlığım var yeterli boşluk olsun elimiz hemen şeyimizdeydi kapı arkalarında çok inledim ayak üstü çok özlüyorum o kaçamakları içimde ukte kalan arabada daracık yerde sürtüne sürtüne inlemekti o olmadı ya siz neler yaptınız?