Ayy bizimde çok yoğun bir cinse ilişkimiz oldu eşimle 2 buçuk sene sevgiliydk eşimin işleri sebebiyle sadece 2 kere buluştuk hep gruntulu konuşuyorduk ailem vermek istemiyordu defalarca kaçmaya yelkendk snra kocam öyle annemle knusmaya geldi gelirken kaza yaptı annemgil onu görünce verdiler artık neyse bu kazadan 2 gün sonra nişanlandı daha hiç elini bile tutamiyordm bi gün geldi dolaşmaya diye çıktık snra dolaştık ettik snra arabada oturup müzik dnliyoduk benmde her yerimde tikim var eşim tikimle uğraştı biraz snra bende onun sırtında huylanir diye uğraştım o sıra bi haller oldu eşime meğerse tahriş olmuş bana hiç belli etmedı o gün öyle geçti eve gtti ayrı şehirlerdedik ama 2 saatlik vs yol vardı aramzda snra eve gelince kasiklarim ağrıyı falan yazdı bana bende o zmn birşey blmiyorum ısrar ede ede anlattım merk ediyordum niye agridigini snra arabada her görüşmede sevişmeye başladık 1 gün eşim bizde kaldı yollar kapalı diye 1 günde ben kalmıştım kız kardeşimle eşimglde kardeşim uyuya kaldı bizde tv izliyodk tabi evde kayinpederm kaynanam vs var tv izlerken tekrar sevişmeden başladık ne olduğu anlamadan eşimin bana oral yapmaya başladı hiç unutmuyorum o anı ilk yaşadığım heyecan ve bosalmaydi snra otagarlarda vs hep seviştik surtunduk o şekilde boşaldik 5 ay nişanlı kaldık düğüne 1 ay kala imam nikahımz kıyılmışti yine arabada bu sefer noldu günü anlamadan bakireligjm gtti hala azgınlık var 1 yılı geçti evleneli hemen hemen hergün beraber oluyz yada 1 gün arayla oluyor arada da ama hep azginiz eşime kalsa 7 24 beraber olacak eşim hep bnden önce boşalıyor ben boşalana kadr sürekli tekrarlıyor bende çok özlüyorum o zamanlari