Pink-pink2 aynı sekil bizdede o muhabbet döndü
Evlenmeden önce yediğiniz hurmalar 🙊🙈
Gamzenurdemirdas onlar görmek istiyor ama bizler cinfikirliyiz 😂😂
Bir tek esimle en fazla yakinlastim oda sözumuz oldugu gun imam nikahımiz kiyildi ondan sonra opusme sarilma basladi düğünümüze 1 ay kala evimiz falan herseyimiz hazirdi zorla evde bulusturup bas basa özel vakit gecirmistik ama ilk gece giris oldu 🤣🤣🤣 esim nisanliyken pek kalmiodu benle bas basa millet yanlis anlar diye
Cikkoooo köyler 😄😄😄
Gizemlikiz53 8 ay ergenliğinde bir veletle uğraşırken köy köyler oluyor 😂😂
Cikkoooo 😄😄 anladım
Pink-pink2 işte nisanlıyım geçen görümce annnesine demişti öyle çarşaf felan kızdan isterseniz beni unuttun felan demişti ne kadar ayıp belki kız utanıyor felan demiştij hatta 😁
Gamzenurdemirdas iyi iyi görğmcen iyiymiş ozaman 👍 anasıda onu dinlerse tamam 👍😂
- Düzenlendi
Pink-pink2 dinlemişti😁🤪 şanslıyım o konuda hatta baya korkuyodum kan gelmezse hastaneye giderim demiştim felan hatta ama galiba gerek kalmadı🤪😂
Gamzenurdemirdas 😂 o korku bendede vardıya adam beni yanlış anlarsa diye çünkü bizi nu jalıp içinde büyüttüler ya hep düşündüğüm şeydi ya kan gelmezse diye
[silindi]
Hassassbirisi ayyyyyyyyyyy 🙉
Ah ahhhhhh bende çok özlüyorum 😃 Ben anneannemle de kalıyordum kendisi köye giderdi ve gece işten gelip sevisiyordukk şuan varya deli gibi özlüyorum 3 Ay boyunca bize geliyordu arabada da oldu 3 kere falan 😆
Hassassbirisi bizde nişanlıyken birlikte olmuştuk herşey çok güzeldi ben ayrı şehirde olduğum için alışveriş zamanı onalrda kaldım ve her gece buluşup birlikte oluyorduk ama en heycanlısı askerdeykeb yaptığımız sohpetlerdi
Ananasss o vakitlerde yapılanların hepsi çok güzel heyecanlı ❤️
@“[silindi]”#p616230 araba fantazisi yaşayamadım içimde kaldı ya
Betybety bizde sözlendik ertesi gün sahilde öpüşmüştük izin versem eli başka yerlere de gidecekti 🤣
Gizemlikiz53 benimde annem göster dedi durdu hâlâ akılları cahil ya kaynanam bakmadı benim oğlum gördükten sonra benim görecek birşeyim yok dedi anamın zoruyla gösterecektim ne kadar ayıp ya
Yine eski post hortlatilmis 😅🤣