https://imgyukle.com/i/ogzrQv Arkadaslar bı bakın ben kaç kez yumurtluyorum kafam karıştı kasık agrım ve kahve rengı lekelenmem oluyor 24 de yakaladım yumurtlamayı 10 da yüne cıft cızgı bugün 14 yıne cıft cızgı dört beş gündür lekelenmem devam edıyor bu arada hamılelık testim negatıf🙄
Ovılasyonnnnnnnn🙄
- Düzenlendi
Bırı benı aydınlatsın kafayı yicem🙄midem bulanıyor kusmuyom ama kusacakmışım gıbı ıcın Allak bullak😞bu durum bır hafta oluyor boleyım 14 bugün adet görmem lazımdı ayın sekızınde yanı bır hafta once kafve pembe geldı adetmı lekemi ne anlamadım suan sadece açık kafve damla seklınde oluyor 😞
nisanur-1982 Adetin yakın mı? Adet yakınlaşınca LH hormonu artıyor. Bir de Polikistikover var mı?
- Düzenlendi
Marbled hıc bırsey yok smear testide yaptırdım hersey yolunda dedı doktor bugün adet günüm koyu kafve gelıyodu sımdı açık kahve seklınde damla oluyo anlamadım
nisanur-1982 Adet yaklaştığı için testteki çizgi koyulaşır, normal yani.
nisanur-1982 ya adetin yaklastigindan ya da hamile olabilirsin. Test yaptım negatif demişsin ama bilemedim. Ben hamileligimi bu şekilde öğrenmiştim. Yarında ovü yap t çizgisi c den daha koyulasacakmi bunu takip et derim.
Nuray26 ole yapiyim barı erken gebelık testı aldım çok hafıf bır cızgı var bellı belırsız heveslenmek istemiyorum ya hamıle degılsem🙄
nisanur-1982 geçen ay ovülasyon testlerim seninki gibiydi ve herkesin koyu olurken benim neden t çizgisi geçmedi demiştim bu ay tekrardan denedim ve yumurtlamaya yönelik şeyler yedim bugün sabah yaptığım ilk defa t çizgisi C den daha koyuydu şok oldum sabah tabi eşimle değerlendirdik Çünkü işe geldik akşam da yatılı misafirimiz var diyip bir de gün içerisinde yumurtam çatlar belki diye sabahı değerlendirdik açıkçası bir de yumurtlama günlerini değerlendirince evet yüksek ihtimal ama olmayadabiliyor buna da hazırlıklı olmak gerek benim de geçen ay yükselmişti adetime yakın Lh hormonu ve ben kötü yorum görmeye tahammül bile edemiyordum çok inanmıştım çok üzüldüm sonucu görünce ama kısmet değilmiş bu testleri yapacaksak bile stres yapmadan adetimiz de geçince bir kaç gün sonra idrar testinde belli olur inşallah hakkımızda hayırlısı olur inşallah hamilesindir bizlere de haber ver durumunu güzel haberlerle inşallah
nisanur-1982 ne zaman hayırlısı ise o zaman olsun inşallah. Korkma dünyanın sonu değil bu sefer olmazsa başka sefer olur. Veya belki bu sefer olur. Dediğim gibi en hayırlı zamanda olsun inşallah. Sen ve senin gibi isteyen herkese nasip etsin Allah
sudemsu sağol Canim Benim hamile Degilim Ama degerlendiremedim o gunumu hayirlisi insallah bende hayirli haberini bekliyorum🥰
Nuray26 amin canım🥰
nisanur-1982 inşallah 🙏
nisanur-1982 belli belirsiz hayalet cizgi diyorlar bende de cıkmıştı adet günüm gecince 4.günü kan verdim hamile olduğunu öğrenmiştim ama 23haftalık erken doğumum oldu ikizlerime kaybettim
nisanur-1982 ve bende de adetten önce kahve rengi leke gelmişti gögüs hassasiyeti mide bulantısı olmuştu ve canım turşu istemişti ekmeğin arasına katıp yemiştim herkes şaşırmıstı 😔 belki sende hamilesin dir dikkat et agır iş yapma zorlama kendini ve günün gecince olmazsan kan ver baktır Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah size de bana da bütün isteyenlere sağlıklı hayırlı vaktinde doğup kucagımıza alacagımız evlatlar nasip etsin inşallah 🤲
- Düzenlendi
Fatma01 oncelikle Basin sagolsun Canim Cok uzuldum😟Allah Kimsenin kucagini bos brakmasin 🤲🤲🤲
nisanur-1982 yarın hasta olursun büyük ihtimalle adetin geçerse git doktora dediğin akıntı dış gebelik oluncada oluyor
nisanur-1982 Amin Allah razı olsun 🤲😔
Fatma01 cumlemizden insallah canim