2minikmucize Blondie 6 petekse normal bizde 6 Petek 900 geldi 40ta yakıyoruz üstümüz çatı altımız bekar zaten yakmıyor
Polyannacilik zarifhanim kesinlikle öyle , bendede yalıtım yok heryerden soğuk giriyor termostat var ama yüksek geliyor o yüzden bende 400 den aşağıya ödemem 🤨
Bal_kizin_annesi Blondie 5 petek 1 havludan yaniyor 580 geldi ve ilk kez bu kadar çok geldi. Normalde 300 350 arası gelirdi.
Amannebileyim Blondie valla nasıl olsa çok geliyor en azından ısınalım da çok gelsin diye düşündüm diğer odaları da yaktım
Blondie Polyannacilik Evim büyük kombiyi 65 te yaktık ısınmıyor bide en üst kat olduğu icin kombi yeni bağlandı petekler falan yeni döşendi biz eve girdiğimizde bu evi tuttugumuzda dogalgaz yoktu biz geldiğimizde takıldı sıfır yani ve ev sahibi en iyisini taktırdı
Cikolatali-waffle Blondie bizimki de 300 400 gelen ev 720 tl gelmiş bu ay hemde daha zamsız haliyle… Ve biz 45 derece de ısıtıyoruz 110 mt kare evi düşünün.3+1 evim. 2 odası banyosu yanmıyor. En düşük ayarda gelmiş bu fiyat
Blondie Sagolun kızlar kiminize az kiminize cok gelmis insallah bu ay güzel az faturalar gelirde rahatlariz