Tacsizkralice merhaba kizlar, eşiniz tek başınıza takilmanizdan rahatsız olur mu? canınız isteyince çıkıp gezer misiniz? @TombulHatun @Nietzsche @Olivetti @Deleted16 @Serobaskan @Naz_sahaann @senOlsanBari @Yasak_elma @Yorumcuanneniz @bitterdelisi24 ayyy etikete çıkanları etiketledim merak ettim 🌹❤️
Cansu37 Benimki karısır kıskanır tek basıma gezmemmden ama kendiside gezmeyi sevmez oyuzden ckarım arada
TombulHatun Tacsizkralice çıkarm sorun etmez kendi der hatta git diye. Çocuktan önce daha sık çıkardm akşam geçde gelsem sorun etmezdi
Polyannacilik Tacsizkralice yoo tam tersine karışmaz bende karışmam ona , ikimizin çıkacağı yer ayrı tek gezmemiz gereken yerler ayrı Sonuçta bunun bilincinde insanlarız
Olivetti Tacsizkralice asla rahatsız olmaz aksine çık gez toz arkadaşlarınla takıl der bana … sen sosyalleştiğin zaman mutlusun sen mutluysan bende mutluyum der hep …
Yasak_elma Tacsizkralice Takılmaz.Çocuklarımı alıp çıkarım.Hatta kendisi der havalar sıcaksa çıkın çocuklarla bi hava alın der.
bitterdelisi24 Tacsizkralice özellıkle trıplı olduğumuz zamanlar hıc hıc karışmaz çıkarım ıkı uc saat gelmem gururundan aramaz bile ozaman cok iyi oluyı :)) sen cıkıyor musun peki
Tacsizkralice bitterdelisi24 bizde biraz karışık yakın marketler ailesine vs gidilecek zaman giderim kısacası mahalle içi gider gelirim ama uzak yerlere çarşı içine vs pek müsade etmiyor bende ısrar etmiyorum dolmuşa vs çok karşı maalesef
Lavinia_ Tacsizkralice hayır bizde sorun değil tek gezmek vakit buldukca birlikte gideriz ama maalesef çoçuklu tek dışarı pek çıkamıyorum yorucu oluyor 🥲
Kirpapatyasii Tacsizkralice o evde çocuk bakacak bende çıkacağım gezeceğim 😂😂 kıyamet alameti olurdu heralde . Adam isim olduğunda bile bakmıyor. Nerde kaldı keyfiii .😞😞
Naz_sahaann Tacsizkralice çıkıp gezerim tabiki hiç rahatsız olmaz bende insanım ve tek vakit geçirmek benimde hakkim