- Düzenlendi
Kesinlikle her sabah kafamı buzlu suya sokup sokup çıkarıyorum. Resmen çakralarım açılıyor. Üçüncü gözüm falan pırtlıyor alnımda.😂
Var mı sizin sabah rutinleriniz?
Kesinlikle her sabah kafamı buzlu suya sokup sokup çıkarıyorum. Resmen çakralarım açılıyor. Üçüncü gözüm falan pırtlıyor alnımda.😂
Var mı sizin sabah rutinleriniz?
Capkinkedi açılmıyor link ya 🥲 sabah rutinim yüz yıkamak sanırım, su ılıyıncaya kadar ellerimi yıkamak tabi asla soğuk su şoku yapamam kendime zaten sinirli uyanıyorum😂
Capkinkedi ben bunı yapsam akşama zatüre 😂😂
Capkinkedi yüzü yakar bu ya ,normalde bile çok soğukla yıkamıyorum ,benim yüz yanar kesin 😂
TombulHatun bende bunu yazacaktım 😂😂 soğuk suyu elleyince bile titreme geliyor. Birde buzlu suyla yüz yıkasam botokslu gibi gezerim 😂
Sedaa aman aman hiç gerek yok başım ağrır benim o soğukla 😂😂
Akrep bebem benden önce uyandığı için donmuş suyla yüzümü yıkıyorum. Hiç ılımasını falan bekleyemem. Cildim şok geçiriyor😂
Nietzsche yok kız kısa bi şok geçiriyorsun. Sonra freni patlamış araba gibi kimse tutamıyor seni😂😂
TombulHatun abartmayın kız ölüm yok ki ucundu😂
Capkinkedi yaz kis soguk su içen ben bunu beğendim😂 hoş asla sicak suyla elimi yuzumu yikamam
Poinella ben de. Çünkü yıkayamam. Suyun ısınmasına fırsat vermeyen beş aylık bir bebeğim var🤦🏻♀️😂
Capkinkedi Sinüzit olma sebebi direk👌
Capkinkedi ay daha görünce başıma ağrı girdi kız bu havada felç eder adamı 😂
Yasak_elma saçmalama kız sinüs minüs hiçbir şey kalmıyor artık yüzünü bile hissetmiyorsun😂
Capkinkedi Ben onu yapsam benim sinüzitim azar kız vallaha😂😂
Yasak_elma her sabah uyanır uyanmaz kafamı buz gibi akan musluğum altına sokuyorum. Kendimden geçiyorum üç beş saniye. Kendime gelince bi bakıyorum hiçbir şey olmamış. Aynada diyorum ki kendime helal olsun kız hadi git oğlunun altını değiştir gerçek dünyadan bu kadar uzaklaştığın yeter🤦🏻♀️😂
Capkinkedi 😂😂Soğuk su konusunda aynı değiliz ama bebek konusunda aynıyız.5 aylık kızım 4.5 yaşındada oğlum var.Biraz onlarsız balkona çıkıyorum soğukta iki derin nefes alıp veriyorum diyorumki yeter sen git tekrar bıraktığın dünyana geri dön🤣
Capkinkedi Soğukta derin nefes almakta iyi geliyor tavsiye ederim👌😀