MonaaRosaa Gençler ben bir şey yaptım yani farkında olmadan yapmışım 😬 makineye beyazlı atmıştım nasıl oldu bilmiyorum ama araya siyah bir atlet karışmış çok grilik yok ama yine de eskisi kadar sakız gibi değil çamaşırlar ☹ bir akıl verin ne yaparsam geri tamamen beyazlar çamaşırlar?? Soda geldi aklıma ama bir de size sorayım dedim
Lagosiyawo MonaaRosaa bi kova sıcak suya biraz vanish kosla dök içine bas beyazları bi iki saat dursun sıkmadan at makinaya düzelir
Akrep MonaaRosaa Eğer sadece beyazsa hiç desenleri falan yoksa , çamaşır suyuna su ekleyip bir gece kovada bekletebilirsin. Ben atletlerimizi ve beyaz çoraplarımızı çoğunlukla böyle yapıyorum renkleri değişince. Direkt eski halini alıyor
SedaKrmn MonaaRosaa evet soda olabilir beyazları yikarkende deterjan bölümüne soda koyunca çamaşırlar daha çok beyazliyor
Lavinia_ MonaaRosaa en en en güzel çamaşır suyu kizimin beyaz body falan lekeli olunca hemen akşam çamaşır suyuna koyuyordum sabah da makinaya atıyorum bem beyaz çıkıyor
MonaaRosaa Lagosiyawo ya şu an evde yok ki ondan ancak yarın alabilirim, başka bir alternatif var mı ?
Sedaa MonaaRosaa bende bazen beyaz camasirları yıkarken eğer cok lekeli kiyafet varsa önceden çamaşır suyuna ıslıyorum, 4-5 saat bekletip öyle makineye atıyorum. Birde makinenin deterjan gözüne deterjanla birlikte cok az çamaşir suyu döküyorum. Bembeyaz çıkıyor.
MonaaRosaa Akrep bir tanesi cok az desenli diğer desensizleri öyle yapayım desenliyi de yukarıda ki arkadaşın dediği gibi yapayım bari teşekkür ederim
Akrep Sedaa tekim sanıyordum ahahhahaha bunu bana kayınvalidem öğretti ödüm kopardı çamaşırlar zarar görecek diye ama bembeyaz çıkardı havlularım falan 🤩
Sedaa Akrep bana da annem ögretti 😂 ben evlenene kadar makine nasil çalıştırıliyor onu bile bilmezdim. 😂 bir gün beyazlari yıkadigimda annem gelmisti bana. Atletler sararmiş dedi, çamaşir suyuyla yıkamiyon mu dedi. Yooo dedim 😂😂 o günden beri çamasir suyuyla kanka oldum 😂
Lagosiyawo Akrep ya onu bende yapmak istiyorum ama ya içinde falan kalırda beyazlardan sonra attığım siyahlar çamaşır suyu olursa 😅😅 ben çamaşır konusunda çok çok takıntılıyım her çamaşırın her renk grubunun ayrı deterjanını kullanıyorum çıldırmış olmalıyım 😬
Sedaa MonaaRosaa bence olmaz , ben bazen kızımın yemek lekeli beyaz kıyafetlerini geceden ıslıyorum sabaha kadar beyazliyor suyun icinde.
Akrep Sedaa makineden sonra çıkınca o yumuşatıcı çamaşır suyu karışımı kokusu falan 😂😂 yiyecek olsada yesem hissi geliyor insana ahahahahahaha
aaab Sedaa ben de sararmış yastık alezimi çamaşır suda beklettim. Sıcak suya koydum. Makineye attım yırtılmış olarak geri çıktı. Neden oldu anlamadım
Deleted09 Sedaa öğlen ilk işim kızımın külotlu çoraplarını, diğer çoraplarını, badilerini çamaşır suyuna basıcam. 1 kova çamaşır kaynatılmak için bekliyordu beni😂😂
Sedaa Akrep aynen öyle valla, o kapağı ilk açtıgında aldıgın kokunun mutluluğunu veremeyen insanlar var. 😄😄
Sedaa Lagosiyawo bende beyazlar, orta renkliler, koyu renkliler, ve siyahlar olarak ayri ayrı yıkıyorum. Kız niye makinenin icinde kalsin, durulama yapiyor ya, akıp gidiyor camasir suyu, 😂😂
Akrep Lagosiyawo Bende öyleyim kuzu😂😂 hele koku konusunda hassasiyetim çok aşırı maalesef sevmem bu denli takıntıyı. Ama kalmıyor merak etme 🙏🏼 Beyazları bembeyaz ediyor hatta dene bak ama sadece beyazlar olsun 😂
Lagosiyawo Akrep yaaa evet şu an 8 tane değişik yumuşatıcı var herkes evin binadan kokuyor diyor ama bana koku gelmiyor biz zamanla alışmışız demekki kokmuyor 😅 o beyazları denicem kuzum inşallah bişey olmaz normalde vanishe basıyorum sonra makinaya atıyorum