Cansu37 adetime 8 gun kala test aldım negati çıktı 1 gun adetim gecikti bugun kasik agrim var hafif hafif. Erken gebelik testi aldım 2 cizgi çıktı hemen

Oxorza cnm bnde cok istiyorum ikinci cocuk bnada dua edermisin en hayirli zamanda olsun

Cansu37 canım en ustteki 2. Cizgi belirgin çıkmış aynı bendeki gibi çıktı

Oxorza hayırlı olsun bende 6 gün kala yaptm çıkmafı belim falan ağryr bende çok istyrm dua edermsn🤲🥺

Oxorza benmde belm karnım ağryr 4 gün var 1 gün geçse yapsam çıkarmı 6 gün varken erken test yaptm çıkmadı

Oxorza ama cnm ben adetim bitince 1 hafta sonra yaptım imkansiz diye umutlanmk istemedm suan adetime 6 gün var o yanlıs olablr bence

seksihatun olabilir ama o gun cok agrı kesici attım ben yani ondan snra da karnım cok kotu szlandı yani düz duramadım hiç egik yurudum hep varsa bebege bisey olmusmudur ki dexday attım 2 tane

Yokki evde bugunde pazar kapalı burası nobetci uzakta yarın artık 🙈🙏🏻

Oxorza ay çok sevindim 😍 minoşa kardeş geliyor desene ☺️ tebrik ediyorum❤️ hayırlı olsun ❤️

seksihatun nasıl yani benimde geçen ay 6 gün gecikmem vardı testler negatif ti belirtiler vardı ama adet oldum