seksihatun olabilir ama o gun cok agrı kesici attım ben yani ondan snra da karnım cok kotu szlandı yani düz duramadım hiç egik yurudum hep varsa bebege bisey olmusmudur ki dexday attım 2 tane

Yokki evde bugunde pazar kapalı burası nobetci uzakta yarın artık 🙈🙏🏻

Oxorza ay çok sevindim 😍 minoşa kardeş geliyor desene ☺️ tebrik ediyorum❤️ hayırlı olsun ❤️

seksihatun nasıl yani benimde geçen ay 6 gün gecikmem vardı testler negatif ti belirtiler vardı ama adet oldum

Aysegul_42 bildiğin adet oldm cnm hiç bi belirti olmadı oğlmda mide bulanması aş erme hiç biri kasık ağrısı bile yoktu

seksihatun testlerde negatif mi çıkıyordu hepsini yazarmisin vala geçen ay ben geciktim belirtilerim hepsi vardı ama adet olunca dedim değilmişim biyandanda korkuyrim belki üstüne adet oldum ilk defa çünkü belirtiler bayanoldu 4 aylık evliyim

Aysegul_42 ben hiç test yapmadm snra şans eseri adet bitince yaptm pozitif çıktı dr gittim 9+2 idi

Oxorza Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah. İlk çocuğunuz kaç aylık ?

Kumruu Sağolun amin amin sağlıkla gelsin inşallah 😍 kızım var 22 aylık

Oxorza banada dua edin lütfen hamilelerin duası kabul olur derler. Bizde istiyoruz 2. Yi 20 gündur hep lekelenmem oluyor test yaptim cikmadı bugün esim gelince kan vericem acilde çikmazsa adet sökturücü kullanıcam 😕

Oxorza kiz eşin den önce bize mi haber verdin yoksa 😂😂

Aysegul_42 ustune adet gorme diye bisey var.yengem 4 cocuk dogurdu 4 undede adet olur gbi 9 ay adet gordu.