Cansu37 testi tekrarladana belki üstüne adet oldn
Çok mutluyumm
seksihatun olabilir ama o gun cok agrı kesici attım ben yani ondan snra da karnım cok kotu szlandı yani düz duramadım hiç egik yurudum hep varsa bebege bisey olmusmudur ki dexday attım 2 tane
Cansu37 ben oğluma hamileyken adet gördüm. 2 ay normal kanamam oldu öğrendimki 2 aylıkmş
seksihatun hımmm inşallah vardır cnm yaa 🙈🙈
Cansu37 ne duruyrsn yapsana test😀
Yokki evde bugunde pazar kapalı burası nobetci uzakta yarın artık 🙈🙏🏻
seksihatun Ustune adet olmak yokmuş üstüne dedikleri şey sadece leke gibiymis
seksihatun nasıl yani benimde geçen ay 6 gün gecikmem vardı testler negatif ti belirtiler vardı ama adet oldum
Aysegul_42 bildiğin adet oldm cnm hiç bi belirti olmadı oğlmda mide bulanması aş erme hiç biri kasık ağrısı bile yoktu
seksihatun testlerde negatif mi çıkıyordu hepsini yazarmisin vala geçen ay ben geciktim belirtilerim hepsi vardı ama adet olunca dedim değilmişim biyandanda korkuyrim belki üstüne adet oldum ilk defa çünkü belirtiler bayanoldu 4 aylık evliyim
Aysegul_42 ben hiç test yapmadm snra şans eseri adet bitince yaptm pozitif çıktı dr gittim 9+2 idi
Oxorza banada dua edin lütfen hamilelerin duası kabul olur derler. Bizde istiyoruz 2. Yi 20 gündur hep lekelenmem oluyor test yaptim cikmadı bugün esim gelince kan vericem acilde çikmazsa adet sökturücü kullanıcam 😕
Aysegul_42 ustune adet gorme diye bisey var.yengem 4 cocuk dogurdu 4 undede adet olur gbi 9 ay adet gordu.