Trendyol NennVarKuzum ayni durumu bende yasadim ama esime bekle cocuga bakcam dedim kalktim gittm cock uyumazsa yarim kalirdi.uyursa devam ederdk.o nasil bir baba siz nasil bir annelik duygusuyla devam ettinjz hayret bisey yani.ayrica erkeklerin geneli emzirme doneminde goguslere dokunmaktan cekinir.ayrica sizin goguslerinz hicmi sizlamiyor yada agrimiyor nasil elleyecek sıkacak anlamadim postunuz baya tartismaya acik bir konu.
Ask_hosmus NennVarKuzum ama sen daha 1 aylık annesin ve eşini boşlaman o kadar doğal ki, ama bunu buraya yazarken linçlenmeyi düşünmen lazım dı, bebeğim çatlıcak demişsin, normal olarak buradaki annelerde, annelik duygusuyla bunu yapmana şaşırmış durumdalar..
NennVarKuzum Ask_hosmus Buradaki annelik içgüdüsüne sahip anneler ne çabuk unutmuşlar lohusa psikolojisini ki böyle kolay linçliyorlar neresi ne kadar yara alır düşünmeden
Melekanne1- NennVarKuzum keşke bunu da belirtseydin canım ya bu kadar ana yanlış anlamış seni gayet doğal olarak
Cicilibicili NennVarKuzum eşiniz artık ikinci planda maalesef siz memeydi eşti falan bırakın bebeğinize odaklanın bence tamam cinsellik de önemli elbet ama her şeyin bir yeri var bebeğiniz ağlıyorsa eşiniz biraz daha bekleyebilir ama bebeğiniz bekleyemez bu şekilde düşünüp hareket ederseniz sizde yorulmamış böyle basit şeylere kafanızı takmamış olursunuz. Her erkek sütlü memeyle muhatap olmak istemeyebilir ayrıca hani sebebi de bebek emiyor onu aklına getiriyor kimi o yüzden kutsallaştırıyor arkadaşların dediği gibi
zarifhanim NennVarKuzum Eşiniz idrak etmiyorsa sizin kalkıp önceliğinizin bebeğiniz olduğunu belirtmeniz gerekirdi ki belki o sebeple kendisi de babalık şuuruna varırdı. Hani söz ile bilinç olmadığı zaman icraatte göstermek gerekli ki bunda alınacağı hiç bir şey söz konusu olmamalı. Çünkü ağlayan bir bebek.. kusura bakmayın göğsünüzden yakınırken bunu eklediğiniz için daha ciddi bir mesele olduğundan tepki çekmiş oluyor yoksa kimse anneliğinize başka konuda bir şey demez. Benim verdiğim örnek sadece göğsü bebeğin rızkı ihtiyacı olarak görüldüğünden bir müddet alışma süreci yaşadıklarıydı.
Akrep NennVarKuzum Bak senin linç dediğin şey bambaşka bir boyut. Bizde lohusa olduk ama inan eşimin istekleri benim o an annelik duygumu bastıramadı. İki işi bir anda yapmak mümkün olmuyor bazen ama en önemlisi hangiyse ona evrilmiyor mu insan öyle düşün. O an ister bir dakika sürsün ister saatlerce. Senin burada ciğerleri patlayacak derece ağladı dediğin kısımdan sonrası kopuyor anladın mı? Bir bebek o raddeye gelene kadar öncesinde 5 dakika ağlamıştır yani tahmini . Bu kastedilen. Cinsellik bekleyebilir ama 1 aylık bebeğin ağlamasını engelleyemezsin. Kimsenin linçlediği yok yani, bizde lohusalık sonrası ilk ilişkiyi yaşadık, anne olduk kimsenin anneliğine dil uzatıp küçümsemek haddimiz değil olamaz bununla damgalama kimseyi yani.
Duruliyaninannesi NennVarKuzum valla ben ikinciye hamileyim ilk kizimda sut verdigim surece dokunmadi gogsume süt var diye bi zahmette dokunmasin suan hamileyim 36 haftalik doğumu tetikler diye yine pek dokunmuyor sadece kenarlarini öpüyor ucuna asla dokunmuyor bile ee emzirince çocuğum mecburen yine dokunamicak bu büyük bir sorun degil bana göre bu arada bebek aglarken iliskide bulunmak bana gore yanlış birdaha olmamasını tavsiye ederim yazik günah o bebeğe
birdemettiyatro Yazdım yazdım sildim ya. Ben geceleri uyanıp bebeğim nefes alıyor mu diye kontrol ederdim eşimde öyle. O kadar ağır işte çalışır ben seslensem uyanmaz ama bebek ağladığında akan sular dururdu bizim evde. Canımı yanıyor neyi var diye. Kaldı ki ilişki esnasında eşim bana diyecek ki bırak biraz ağlasın. Hadi yaa çok ters bana böyle şeyler. Lohusaykende eşimi boşladım diye düşünmek heralde en son aklıma gelecek şey olurdu. Ki ben insanlıktan çıkmıştım o sıralar. Postun neresinden tutsan elinde kalıyor
Mutsuzamaumutlu NennVarKuzum Bebeğiniz 1 aylıksa daha 40′ınız çıkmamış oluyor. Siz hâlâ loğusasınız ve bu durum da ilişkiye girilmez.
dramaqueencnm Mutsuzamaumutlu ilişkiye girilmez değil girilir kanaması bittiyse hazır hissediyorsa girebilir tıbben bir sorun yok ben 15 günlükken girdim siz dinen söylüyorsanız herkes sizin kadar inançlı olmayabilir 🙃
Mutsuzamaumutlu dramaqueencnm Hem dinen hem de sağlık açısından girilmez diye biliyorum ben. Evet inanç konusunda herkes dinimizin emrettiği gibi düşünüyor sanıyordum🙈🙈
Minik1anne1 NennVarKuzum sen eşin goguslerimi uyarmiyor mu diye sorgulayacagina ilk başta 1 aylık ama nasıl ağlıyor içim gitti… Bırak biraz ağlasın dedi , tamam dedim devam ettim Kendini sorgula.
Ozge49595 NennVarKuzum karsimdaki serefsizsin keyfi icin yavrumu aglatamam eli var gitsin işini öyle halletsin isterse hic bi yerime dokunmassın evladımdan degerli degil kimse
Marbled NennVarKuzum Sanırım ikiniz de anne baba olmaya henüz adapte olamamışsınız. İnan bana sen çocuğun ciğeri çıkacak ağlamaktan deyince benim yüreğim sızladı. Lohusasın, üzerine geliniyormuş gibi algılama ama eşinle oturup önceliklerinizi konuşmalısınız. Şu an önceliğiniz dünyaya adapte olmaya çalışan ve sizin ilginize muhtaç olan bebeğiniz. Tabii ki birbirinize vakit ayıracaksınız karı koca olarak ama bebeğinizle rutininiz oluşana kadar böyle şeyler olacak. Alışmak zorundasınız. Bebek dünyaya kendi isteğiyle gelmedi. Siz yaptınız sonuçta. Göğüs kısmına gelince yeni doğum yapmışsın, sütten dolayı ona şu an farklı gelmesi normal. Zamanla alışır.