Yorumları hayretle okudum. Herkes ne kadar kendinden emin bir şekilde şeytan taşlar gibi eleştirmiş postu açanı. Tasvip etmediğiniz şeyler konusunda insanlara daha ılımlı daha olumlu daha tatlı dille tavsiyeler vermektense neden yargılamayı tercih ediyorsunuz?? Mesele annelik mi ? Kırmızı çizginiz mi ? Ne kadar iyi bir annesiniz ? Mükemmel mi olduğunuzu sanıyorsunuz annelikte ? Sanıyorsanız sanmayın çünkü hiçbirimiz hiçbir konuda mükemmel değiliz ve olamayız… Herkes hatalar yaparak öğrenir karşınızdaki insanlara tatlı dille durumun yanlış olduğunu belirtmek bu kadar zor olmamalı… Belli ki ortada henüz baba olduğunu tam idrak edememiş ama bir yandan da eşinin göğüslerinden süt geliyor diye onu kutsal gören, çocuğunun karnının doyduğu memeye dokunmaya bile çekinen düşünceli iyi bir adam var. Bir tarafta çocuğunu önemseyen, onun ağlamasını birçok anne gibi istemeyen, çocuğuyla ilgilenen ve eşini de ihmal etmek istemeyen, herkesle ilgilenmeye çalışan, lohusa bir anne var… Birçok kişi linçlemiş ve birçok kişi de linçlemeyi doğal/normal bulmuş. Kadının düşmanı gerçekten kadın bu memlekette…. Postu açan taze annemiz sen tüm yazılanları unut kafandan çıkar üzülme takılma bu süreçte🌸Göğüs konusunda benim eşim de öyle. Daha yeni yaşadığımız bir durum bu. Ben sevişirken dokunup öpmesini istedim(26 haftalık gebeyim) ama o dokunsa da öpmek istemedi bana kendi de söyledi gülerek çocuğumun artık o memeler benim değil dedi ben de çok üstünde durmadım. Öpünce dokununca süt gelir diye çekiniyorlar bu çok normal seni arzulamıyor beğenmiyor diye asla düşünme.. Bir dahaki ilişkinizde bebeğiniz ağlarsa, eşine hemen geri döneceğini söyle, bebeğini emzirip uyutup kocanın kollarına git yine ♥️Eşinle çocuğunla güzel ömrünüz olsun 🌸