• Muhabbet
  • Doğum mu başlıyor anlamıyorum stresliyim

Kizlar sancıları nasıl sayıyoruz ben geldiği saatleri şöyle yazdım böyle mi sayiliyo ?
1 18
1 43
1 55
2 13
Bu aralıklarla belden karna kasılma ve ağrı var resmen dislerime kadar vuruyor 40+1deyim bu arada da

Allah yardımcın olsun bir avazda kurtul inşallah ama sık sık gelmesi gerekiyor 5 dk ya bir

O sancı çok başka anlarsın bence. Ben yazdığını anlamadım rakamları ama benim 5 dk ya bir gilmişti

zeynep266 40+1de doğum yaptım.Aynı bu şekilde başladı akşam, ertesi gün öğlen doğumum oldu. Sancıları bu şekilde yazmaya devam edin ilk böyle başlıyor şuan ortalama 20 dakikada bir sancınız oluyormuş, sonra 10 dakikada bire düşer rakam zaten 5 dkda bire düştüğünde iyice dayanılmaz şiddetli bir hal aldığında açılma varsa doğum başlamış sayılır, birde sancı geldiğinde ne kadar sürüyor ne şiddette oluyor bu da önemli bir detay. Bir dakika kadar uzun sürüyorsa ve herseferinde bir öncekinden şiddetli oluyorsa doğumunuz yakın demek olabilir. Bebeğinizin hareketlerini hissettikçe, suyunuz gelmedikçe kanamanız olmadıkça evde beklemeniz daha stressiz ve rahat olabilir, eşinize masaj yaptırabilirsiniz, sancı geldiği zamanlar duvara yada destekli bir şeye elinizle tutunarak eğilip kalkmaya çalışabilirsiniz. Bu sancı şiddetini arttırabilir ama açılmayı kolaylaştırır.
      Çok geçmiş olsun, hayırlı sağlıklı bir doğum dilerim 🌸

Sexsimanyak yani 1 18 gece başladı hala ara ara hafifleyip birden çoğalıyor sancı bende çoğalınca not ediyorum ilk gebeliğimde pek bilmiyorum böyle şeyleri :(

zarifhanim çok teşekürler bilgilendirdigin icinn 😌😌 yarın sabaha kontrolum var o yüzden şimdilik hastaneye gitmicem insallah yarın doğumum başlar hayırlısı ile