bayangamzelili erkekler bencil varlıklar . Hep ben hep ben. skmayin canınızı
En son neye ...
Kirpapatyasii daha az önce 😂😂 doğum yapalı iki ay oldu bebeğim hic durmuyor hiçbirşeye yetisemiyorum ve adamın umrunda degil geldi sofrada bir güzel yemegini yedi hatta bana yemek koyar misin diyor ben cocuğa bakmaktan bir kaşık çorba almamisim daha.. cinsellik desen tık yok adamda ne yapacagimi şaşırmış durumdayım gerçekten..
Kirpapatyasii keşke demeyin. Öyle olun. Neden sizi kırmasına izin veriyorsunuz ki? Yapıştırın cevabı.
Nursenapoyraz bu halime bile cevap veriyorsun diyor. Bide pat pat cevap versem ne der acaba. 😂😂
Kirpapatyasii Tövbe. Benim koca bana der acaba. Çat çat konuşurum. 😁
Ruzgarinannesi Nasıl yani kız lavaboya nasıl dalıyor anlamadım🙈Birde ışığı kapatıyormuş.Kafamda çok değişik şeyler canlandı🙊
Ruzgarinannesi bebeği uyandırıp tekrar sallamak mı 🙄
Yasak_elma lavaboya dalmıyor okuduğunuzu anlamama sorunu gördüm 😂 lavaboya gidip geldikten sonra geldiği odanın ışığını kapatıp eşinin yanına gelip o işe dalıyormuş
Benim de komik bir anım var eşimle o iş için cilvelesiyorduk sonra kulağına fısıldadım ne istiyorsun diye . İşte şey bekliyorum seni oranı burani sana böyle yaoacam diye konuşmayı ama o nne dedi peki o sırada ? Uyumak dedi o sırada bana bunu dedi bende arkamı döndüm yattım yok şaka yaptım falan dedi hayır bu şaka yaoilacak bir sıra değil dedim alındım. 🥺
- Düzenlendi
Kirpapatyasii az önce babamla ilgili saçma sapan şeyler söyledi ben senin askerlik arkadaşın değilim karınım ben senin ailenle ilgili 3 senedir tek laf ettim mi elalemin ne yaptığı beni ilgilendirmiyo herkesin karısıda var kocası da herkes sahip çıksın dedim,ondan boşanıcami söylüyordum başkasının yanında da söyledim gitmiş yetiştirmiş hemen eşime, bana milletin yanında niye öyle diyon sen diyo,yani bosancaz bosanmicaz kavgası bide ailemi kotuluyo habire susa susa tepeme çıktı artık bıktırdı beni
Kirpapatyasii utanmadan A.ının ateşi başına vurmuş dedi bana buna çok kırıldım ve soğudum
Kirpapatyasii vallahş öyle sonuç barıştık 😌 ona karşı bşr zaafım var kıyamıyorum hemen yapışıyorum
Kirpapatyasii inanır mısın aynısını yaşıyoruz sürekli o beni bekliyor ben onu ve aynı kavgayı yaptık ama eşinin söylediği şeyi ben söylemiş oldum eşime 🤦
buralardayenibusely Normal de okuduğumu anlarım. asla bir okuduğumu ikinci defa okuma ihtiyacını dahi gerek görmem ama arkadaşın yorumunu anlamayamadım biraz karışık yazınca
Gamze_zeynep benim zoruma giden evliliğimizde herseyimizde bir sorun olduğunu düşünmesi 😞
alonedark gerçekten cokkk kırıcı bir laf. Eşim inşallah bu veya buna benzer bir laf söylemez bana. İsteğimden ölsem de yanaşmam ona bı daha
Brfn bu erkekler şakayı sinir etmekle karıştırıyorlar yemin ederim. Eşimde böyle sinir etmek için saçma sapan şakalar yapıyor. Ben gerçekten kızınca alınınca senle uğrasilmiyor saka yapılmıyor diyor.