Slm kizlar keyifler nasıl.. en son eşinizin hangi sözüne kırıldıniz..
Hadi ben başliyim.. en son iki gün önce yataktaydik eşimle . ikimizin de niyeti vardı ama ikimizde birbirimizden bekliyorduk adım atmayi . En son dayanamadım niyetin varsa belli et erkek olan sensin benden bekleme hep dedim. Niyetim var ama bende senden bekliyorum niye hep erkekler adım atacak diye düşünüyorsunuz ki siz kadınlar dedi. Öyle alistirildik dedim. İyi dedi BİR YATAĞİMİZDA SORUN YOKTU ONDA DA SORUN OLMAYA BASLADİ.. o kadar üzüldüm ki bu lafına.. demekki senin gözünde evliliğimizde herseyimiz sorunlu dedim. Ben öyle deyince lafı çevirmeye calistti ama ben anlayacağımi anladım. İki gündür aklıma geldikçe üzülüyorum. 😞😞
En son neye ...
Kirpapatyasii siddetli kavga ettik dünen cinsellik yüzünden degil eten poftan seylerden kavga ettik bizim cinseligimiz hep sorunlu hep kavgalı beni memnun etmiyor etmedikce bende sinir olusuyor cok tiksindim esimden hic sevmiyprum nefrrt ediyorum ondan
Kirpapatyasii onu hic bi zaman sevmedim sevmiyecemde ondan igreniyorum
Kirpapatyasii benim eşimde öyle hep ben istediğimi belli ediyorum ona kalsa hiç istemiyor belli etmiyor bende çok sinirleyorum kavga çıkartıyorum
Kirpapatyasii Benimde eşim hep adım atar bende cumartesi gecesi yanaştım ama uyuyordu yarı uykulu halde kudurdun mu dedi bende çektim elimi yattım kırıldım ama işte, sonra yanaştı ben istemedim 😏
Nasilyani ben adamdan kaçıyorum resmen yüz yüze gelmemek için 😂😂. Ben hiç belli etmem kendisi ilk lavaboya gider sonra ışığı kapatır Direk dalar o her lavaboya gittiğinde ben ya çocuğu uyandırıp ayağımda sallarim ya da sallanırım adam belli etmekten hiç utanmaz direk dalar belli etmeye fırsat bile vermez 😂😂😂😂😂
Kirpapatyasii yeni tartı almıştım yanında tarrildim kendi istedi ooo ne e 71 miii dedi unufak tefek şakalar yapar bend e ona yaparım ama o anki psikolojimle çok üzüldüm her ne kadar şaka yapsada kırdı beni 2hafta önce de yataktayız ilişki istedi tamam dedim ustümdeyken göbeğimi tuttu salladi maşallah maşallah dedi aşırı derece sinirimboozuldu çok zoruma gitti daha doğum yapalım 5.5 ay oldu ne yapayim 😟
Kirpapatyasii hatırlamıyorum en son eşime ne zaman kırıldım genel geçer şeyler olur ama derinden kırmaz beni çok basit şeyler olur ondada alınacağım şeyler söylemez asla ama sesi 1 tık yükselir sonra gelir özür dilerim aşkım seni üzmek istemedim sesimi yükselttiğim için özür dilerim meleğim der sarılır öper 🤗❤️🧿
Kbss ay kusura bakmayın istemsizce güldüm 😂😂 o işin zevkiyle nasıl oldu da gobeginize odaklandı😂
nar1nar bizimkinde özür dileme diye bişey yoktur. Gururu onun sevgisinin aşkının merhametinin herseyinin önüne geçmiştir hep . En büyük derdimizde bu. Gururundan hayatta adım atmaz gönül almaz haklısın demez . Kinci gururlu inatçı . En delirttigi huyları bunlar maalesef,😞
Kirpapatyasii bence gurur değil bu insanın kendine kattığı bir değer erdemdir. Özür dilemek büyük küçük demeden bilmeli ben 10 yaşındaki kızımdan da özür diliyorum birşey olunca o da bizden. Bence konuşup düzeltebilirsiniz bazı şeyleri ❤️🥰
Kirpapatyasii kız işe başlamadan birkaç saniye onceydi😂😂😂
- Düzenlendi
Kirpapatyasii Ya ben öyle çok kırılan bir tip değilim. Tartışmamız da olmaz. Yani o bana bugün bir şey der yarın ben. Doğum yapalım 3 buçuk ay oldu. İğrenç derecede göbeğim kaldı. Çatlaklarla beraber. Önce ben çok utandım. Kıyefetimi falan çıkarmadım. Sonra kendisi konuştu benimle saçmalama sen bizim bebeğimizi doğurdun kendi kendine olmadı onlar diye. Ama mesela bunu diyen adam gelir eller bu ne bu diye gülerek sıkar falan. Alınmam yani. Çok da umrumdaydı😏 beğenmezse beğenmesin.😄 cinsel hayatımızda olabildiğince aktiftir. Yerden bir şey almak için eğilmem bile yeter onu tahrik etmeye. Sabahın 6 sı 7 sinde bebek için uyanıp tekrar yatağa girdiğimde sarılır oramı buramı eller. Ben de öyleyim ve fazlasıyla açık sözlüyüm. Seks istiyorsam ondan adım atmasını beklemem. Gider üstüne atlarım 🤣
Kirpapatyasii ben eşinize bi yerde hak verdim erkek yanaşacak diye bi şey yok iki taraf da yanaşmali
nar1nar 5 yıllık evliyiz .. değil onlarca kez yüzlerce kez konuştum .. ama güzellikle ama sinirle. Fayda etmedi bu huyunu bırakamıyor
NukleerBaslikliKiz doğru evet ama biz kadınlarda istenilmek beğenilmek istiyoruz. Zaten benim de istediğim tabiki oluyor hatta onu begendigimi istediğimi ondan daha güzel ifade ediyorum ben,😂
Kirpapatyasii bende bugün sinir oldım eşime dün avm çocuk yeri var haftasonları işe gidiyor düm geldi yarın sizi istinyeparka götürürüm dedi cevap vermedim gideriz ne olucakki kayınpederim kaplıcaya gidelim dedi kocaeline benim kızkardeşlerime 10 dk mesafede neyse ben çocuğu uyuttum içeri geldim arkadaşını aramış gel kaplıcaya gidelim falan diye ya gel bize bir fikrimizi zor bizimle vakit geçir bende sabah benıde kız kardeşime bırak ordan siz gidin dedim yok hep onlar geliyor vs covid atlattı gelemediler sınavı var ondan sonra gelicek dedim neymiş ben anne babasının yanında saygısızlık yapmışım konuşmuyormuş benimle hakaret etmedim kötü cümle kullanmadım ama konuşmuyormuş bende konuşma dedim gitti babası eşim arkadaşı görür o ama beni ikinci plana atmak neymiş gecemde sahlep içmeye gidelim dedim tamam gideriz dedi arkadaşı aradı onunla gitti sonra yok ben bir keşif yapayım sonra beraber gideriz dedi ya bıraksın dahada gitmem onunla biryere zorla götürüruor gibi sanki ona mecburum biner taksiye giderim artık gideceğim yere düşüncesiz hep kendisi bunalıyormuş biz insan değiliz sanki
Nursenapoyraz keşke bende öyle olabilsem. Ve galiba biraz alıngan biriyim. Mesela en ufak bi lafinda suratım düşer sesim kesilir kendimi geri çekerim hemen