arman Mtmzl_35 çok geçmiş olsun, paketli ürünlerde dikkat etmek gerekiyor tabi ama insanlık hali bazen gözden kaçıyor. Benimde bir kaç kez tarihi geçmiş tereyağı kullanmışlığım vardır 😂
Mtmzl_35 arman valla yorgunlukta bakmadan yaptım normalde hep bakardım tarihine ama Allahtan birsey iyiyim 😂
arman Lavinia_ ben pek sevmiyorum içmeyi bazen bir yemek için bir bardak kullanıp kaldığı oluyor atıyorum içim rahat etmeyince ama yazık günah sormak istedim o yüzden
arman Lagosiyawo küçük sütleri bende düşündüm fakat eşimle sürekli alışveriş yaptığımız için eli küçük süte gitmiyor ( içeriz sen al deyip her defasında ya atılıyor ya da ben zorla içiyorum ) 😂
arman Zynpblg tarihlerine özellikle alırken dikkat ediyorum ama 3 günden sonra çoğu kez ziyan olmuştur. En azından 5 gün yapabilirim artık 😂
Zynpblg arman buz dolabın belki iyi değildir benim dolapda köy sütü 1 hafta hiç bisey olmadan kalıyor ki hazır süte göre bozulmadı daha çabuk olur.
arman Zynpblg buzdolabım yeni süt bozulma yapmadı, zaten yapmaya fırsat vermeden atıyorum 😂 kullanılmaz diye hamur işide yapmadım 😂
Zynpblg arman eksimedigi sürece kullanılır. Üstelik sana Bi tüyo eksikmiş sütten çok güzel poaca olur ben yapıyorum
Nietzsche arman benim bir arkadaş vardı 1 hafta da geçse içerdi , bir şey olmaz derdi ,olmuyordu da 😂
arman Nietzsche görümcemde kullanıyor 1 hafta kadar kendisinde sağlam hala ama ben emin olayım diye sormak istedim ☺️
Zynpblg Nietzsche kız eksimedigi sürece hiç bisey olmaz zaten eksiyse içilmez ama hamur işi poaca falan olur hemde güzel olur
Zynpblg arman rica ederim söyle düşün koy sütleri de tarihi geçmiş mi diye Bi mevzu yok eksiyene kadar içilir kii kutu sütlerin bozulması daha geç oluyor gönül rahatlığıyla kullan
Onebaby arman benimde 3 gunu geciyor. Icime dert olursa cezveye az bisi alip isitiyorum kesilirse zaten çöp oldugu anlasiliyor 😀
Elifimmm arman eşim süt şalgam kola yani bütün içecekleri açıldıktan 2 gün sonra ne içer ne iciri hemn döker bişey olmaz diyorum kapağı açılınca iki gün sonra dadı değişiyor diyor 🤦♀️