Kumruu 2bebelianakurt Kendisi ortalıkta olmasa da @SansursuzKadin "#11068 sonrasında @Rouge @Akrep @zarifhanim @Lavinia_
Deleted16 Merve_kck 😀😀 bir ara ne sarmıştım ya 😀 şimdi tam bişi yazcam cevap vercem çoook eriniyorum 😀🌸
Merve_kck Deleted16 😅😅 bu arada çok geçmiş olsun. Korona olmuşsunuz. Nasıl oldunuz? Hamileydiniz bide sanırım? Bebek nasıl 🥰
Yasak_elma Deleted16 O eringeçlik bende var buara🙄Kız bi konu oluyor benlik ama cevap vermeye mecalim olmuyor ya nedir bu üzerimizdeki ağırlık😏Hadi seni anladım tatlım hamilesin seninki normal ama ben😳
Deleted16 2bebelianakurt Benim aklıma bir kişi değil çok kişi geliyor. 😀 canım @JartiyerliKedi ‘m @Kuzulkurt1 ’cuğum. @TombulHatun ‘cum @Rouge ‘cim @Yasak_elma ‘m @Ask_hosmus , @zarifhanim ’um @Olivetti , @incilikaftan @Polyannacilik @bitterdelisi24 🌸 geliyor. ve daha bir kaç kişi daha.. aklıma gelmiyor ama. Burayı ve hepinizi çok seviyorummm 🌸🌸🙏🏼😘
Deleted16 Merve_kck çok teşekkür ederim 🙏🏼🥰 daha iyiyiz çok şükür. Bebeğimizde iyi sadece 2 hafta geriden geliyo kilosu. Buna da şükür 🥰🙏🏼🌸