Polyannacilik Redkids kız takılma allah askina iki ta..kk geçelim çıkalım gidelim yani ne var bunda. Herkes patlamaya hazır bombeee😀
Ask_hosmus Redkids o zaman dert postu aç Bi ara ne varsa yoksa dök içini bizde dökelim rahatlıyalım en azından birbirimize saldırmayız😬
Redkids Kuzulkurt yav postumun konusu nere gitti kimseye cevp vermicektim 😂 burasi benim gunlugumdu sen Münker misn Nekir misn hngisidin sole shgsnshhsd tobe yarabi ahdhh
TombulHatun Redkids avokadoyu görünce dedim diyet listesi herhalde ne umdum ne buldum napıyonuz kız 😂
Redkids TombulHatun kuzum avakodo hamilelik surecimde surekli yedigim bir yiyecek🙂 bebek sagligi uzerinde cok fazla etkisi var mutlak hergun yemege calisicagim vereceginiz baska tavsiye varsa alirim
Polyannacilik TombulHatun bende öyle sandım bebekler için öğün paylaşılıyor diye girdim noluyormus megersem😂
TombulHatun Redkids hamileliğimde çok yemedim ben direk kızıma yediriyorum şuan 😂 valla ben kilolu hamile kaldım ona rağmen maşallah ne tansiyon ne şeker ne aşırı kilo alımı olmadı. canımın istediği herşeyi yedim ama abartmadan tek vereceğim tavsiye budur 😂😂
Redkids TombulHatun kuzum ben suan 54 kiloyum hamilelik boyunca kilo alamiyorum brn aksine veriyorum cok kansizlik var bende
TombulHatun Redkids demekki kiloyla alakası yokmuş böyle şeylerin almak kadar vermekte çok iyi değilmiş o zaman sağlıklı beslenmeye dikkat edeceksin mutlaka ceviz kuruyemiş vs
Polyannacilik TombulHatun bizim buraya ne libidomuz yeter nede iyi niyetimiz bizi yerler buralarda🙄🙄🙄
TombulHatun Polyannacilik kız ben aslında hepsine yeterim de işim gücüm var çalışıyorum öyle sessiz sakin takılıyorum normalde olsa ohohhhh yedirmem ben kendimi seni de yedirmem kız 😂😂
Redkids TombulHatun bnde ekledim listeme cevizi zaten birde balik yaginada basladim bilmiyorum folik asit ve vitaminlerde kullanmaya basladim birde tansiyon ilaclarim var ilaclari yiyerek doyuyorum zaten ahsydd