TombulHatun Redkids demekki kiloyla alakası yokmuş böyle şeylerin almak kadar vermekte çok iyi değilmiş o zaman sağlıklı beslenmeye dikkat edeceksin mutlaka ceviz kuruyemiş vs
Redkids TombulHatun bnde ekledim listeme cevizi zaten birde balik yaginada basladim bilmiyorum folik asit ve vitaminlerde kullanmaya basladim birde tansiyon ilaclarim var ilaclari yiyerek doyuyorum zaten ahsydd
TombulHatun Polyannacilik kız ben aslında hepsine yeterim de işim gücüm var çalışıyorum öyle sessiz sakin takılıyorum normalde olsa ohohhhh yedirmem ben kendimi seni de yedirmem kız 😂😂
Polyannacilik TombulHatun bizi yiyenler uçup kayboldu gözlerden geri gelsinde bende onu yiyecem çiğ çiğ 😂😂😂😂
Redkids TombulHatun ama ben kuüçügum daha 14 yasindayim shhshsjdhssgsjs anne demedigime sukret ausgshssu
Polyannacilik TombulHatun bizi derken kendimi kastettim 😂 beni yediler sövüp saydilar defolup gittiler
Polyannacilik TombulHatun yav prostatci pislik varya adı lazım değil rahatsız şizofren baaaayan arkadaşımız 😂 saçma salak post açıp gözden kayboldu ya nasıl kinlendim ona bilemessin 😂