Papatyaaa_ Tabi en son lise zamanında kavga ederdik ozamanlar da etmezdim ama yaratıcı olarak çok küfür edenleri duyardım 😂 24 yaşına geldim ama hala aklımdadır 😂😂 “Senin ağzını a.ına kadar yırtarım” 😂😂😂 Her duyduğum da gülerim. Sizinde var mı böyle duyup hem garip bulduğunuz hemde şaşırtıcı olan 😂😂
Deleted16 Papatyaaa_ Erkeklerin penisini kullanarak ortaya attıkları küfürlerin hepsi. 😖 çok iğrenç yaaa.
KirmiziOjeli Papatyaaa_ lisedeyken okul çıkışı biyerden geçiyorduk biri arkamızdan konuşmuş ondan bahsederken yan taraftaki erkek grubundan bir ses yükseldi; arkandan konuşan önümden yesin ….
Papatyaaa_ Deleted16 Evet öyleleri de var maalesef, ben sadece komik ve garip olanları söyleyip gülmek istedim.🥺
Escobar Papatyaaa_ bide şey var anann amnı deş Bu küfürlerin türk milleti dışında bi millette olduğunu pek sanmam almanlar bile o kadar ayrıntıya inmiyor
Olivetti Miskin2 aynı anda paylaşmışız üste bak 😂😂😂 bu arada bizzat duyduğum en yaratıcı küfür de şu , senin a.mına yoğurt koyarım s.ike s.ike ayran yaparım 😂😂😂😂
Miskin2 Olivetti Kim ettiyse tebrikler gercekren çok yaratıcı 😂 bu da benden sana gelsin 😂 Sabah olup uyanınca bacak arasından sarkar , kızlar ondan çok korkar… kafası soğan gibi , aşağısı orman gibi gerisi yılan gibii gehh bili bili biliiii😂😂😂
alonedark Olivetti bide şey var senın amna domates koyarım sıke sıke salça yaparım ay ama ığrenç ya nımet sonuçta
Yasak_elma TombulHatun Ay ondan bende korkuyorum bi oğlum bi kızım var ilerde inşallah onların hataları yüzünden bana fatura kesilmez😀