Rouge benim sol bacakta diz kapağının dış tarafında az bir bölümde kılcal damar görüntüsü var fırçayı oraya değdirmeden kullansam sorun olur mu acaba ?

Lavinia_ insallah ya ❤️dügün ve ev kurmak da asırı stresli ve vakit alıyor. sıgdırmam lazım biyere .bilsem bu kadar olucagını sözlendikten sonra ertesi gün baslardım direk herseye 😂

MonaaRosaa yani diger yerlerde yoksa hic yapabilirsin bence. ama once kücük biyerde dene baktın iyi gelmedi devam etme .cildin hassas degilse yap .cünkü böyle hafif yakan bisey yaptıkca alışıyorsun .kibar degil yani onu goz onunde bulundurun

Rouge teşekkür ederim , gördüğüm kadar bu konularda bilgilisiniz , daha fazla böyle bilgi istiyoruz biz de 🧚‍♀️

MonaaRosaa ya cok teşekkür ederim cok tatlısınız gerçekten 🙏🌸ara ara yaparım tabiki🤗🌸❤️

Rouge Evet ya ben bilsem de bekarken başlardım çok rahatmış cidden daha başlardayım ben ama 😂

Rouge onu da halledince İnan bana bakıma daha fazla zamanın kalıcak araya sıkıştır bu işi 🤩

Rouge ay inşallah canım benim 🥰 Allah razı olsun çok çektim varisten hamileyken 2 dk ayakta duramayışım geldi 4 ay oldu üstünden biraz toparladım ama hala geçmedi güzel dileğin içinde de çok teşekkür ederim 💚

deleted77 kesinlikle yapıcam zaten sen söylemiştin ordan aklıma girmişti yazmıştım sana🤗 tavsiyelerine güveniyorum 🙏araya sıkıstırıcam 🌸😍

Rouge 3 seans İpl cihaza gitim bilemden 🤦🏻‍♀️ sonra cihazı araşdırdım dioda başladım bu ay 2 ci seansım aşırı derecede memnunum karalmalar dan şikayetciydim şimdi baya bir fark var koltuk altım da kolum da bacağım da hiç yok denecek kadar az var bacağım da fazlasıyla batık vardı şimdi pürüsüz 😍

Popy_ canım benim ya anlıyorum seni gerçekten. keske bir bilgim olsaydı sana onerebilseydim. ama annemin tanıdıgı da tedavisini gormus düzelmiş öyle dedi. burdan sana da moral olsun .gecen bisey yani.. güzel haberlerini de bekliyor olucam lütfen benle paylaşmayı unutma 🤗🌸

Lavinia_ süper ya .benim de bakım konusunda en sıkıldıgım konu kıl tüy işleri her bakımdan keyif alırım ama bundan bıktık. birde evlenmeden cok oneriliyor insanların bir bildigi var demekki söylüyorlar .bana da sart oldu hemen yaptırmak

Rouge evlenme den önce en mantıklısı ya çünki kıların uzaması ve dökülmesi lazım nerdeyse 4 seansdan sonra rahat oluyorsun

Rouge Aynen düşünsene eşin diyormuş aşkım bu ne hal sökülecek aşkım dökülecek 😂😂 şakasız 4,5 seans nerdeyse düğününe denk geliyor şimdi baslarsan