Şu sıralar cokca vücutla ilgili post acılıyor bende paylasmak istedim 🙏önceden cok söylemiştim ama kacıranlar olabilir diye..ilk tavsiyem kuru fırcalama ,kan dolasımını hızlandırıyor ölü deriyi de attığı için vücudu canlandırıyor. alttan gelen böyle parlaklık goruntusu oluyor bacakta .sırf bu görüntü gitmesin diye bile hic vazgeçmiyorum yapmaktan .vücudunuzda lekeler ve buna benzer sorunlar varsa bunlar da gidiyor uzun kullanımda çatlak selüliti de gidiyor .her sorunu cozuyor nerdeyse .yalnızca eger kılcal damar goruntusu olur ya böyle bir sorununuz varsa sakın kullanmayın. ve lütfen düzenli kullanmicaksanız bosuna paranızı harcamayın benim yüzümden 🥲cünkü bir kullanımda olan bisey degil. bir diger tavsiyem de ,büyük annemden susam yağı kullandığını görüyodum hep vücudu da 90 küsür yaşına gelmesine ragmen bile hala pürüzsüzdü bende ondan görerek cook uzun süre kullandım gerçekten faydasını gördüm .vücudumu ozellikle bu iki seye borclu oldugumu düşünüyorum.bu yagın da faydası cok ama hersey gibi düzenli kullanım sart birde tabi içten beslenme gibi seyler de var . selülit için yakıcı yaglardan bir karısımım var uzamasın diye burda kesiyorum sonra isteyen olursa paylaşırım .lütfen hicbir kreme, yaga selülitim çatlağım suyum buyum gidicek diye inanmayın .bosuna almayın .sürüyim de selülitim gecsin böyle bisey yok olan bize oluyor🥲.bir krem düzeltmez .biraz efor sart malesef. birde lütfen içeriklere de onem verin..bu ara pek vaktim olmayabiliyor gec cevap verirsem şimdiden özür diliyorum 🙏🌸

Ya canm bende sana Birsy Şormak istiyorum.Ben makyaj yaptığım zaman,fondeten yüzümde pütür pütür oluyor, güneş ☀️ dete belli ediyor altına da nemlendirici sürüyor um niye öyle oluyor ya göz altlarimm fondeten sürdüğüm zaman, nasıl desem çizik çizik oluyor niye 😍tskr şimdiden?

Ask_hosmus tabi🙏At kılı fırcası/vücut fırcası diye geçiyor bununla tüm vücudu asagıdan yukarı hareketlerle fırçalıyoruz ben 2 yıldan fazla belkide yapıyorum iki üç günde bir 🌸

Rouge Ardle’m den beklenen post 😍 seni bir lazere de başlatsak tam olucak 😂

leopar06 canım öncelikle ya yeteri kadar cildin ölü deriyi atamıyodur yada yeteri nemi alamadığı için pul pul oluyodur. benim cildimin de böyle oldugu zamanlar oldu. bu donemde peeling yapıyodum .senin eger cildin tanecikli ürünlere asırı hassas degilse normal peeling yapabilirsin. hatta cildinde yara mara yoksa tuzla sekerle bile peeling yapabilirsin ölü deriyi atar ,tabiki önce bileginde falan dene cildin reaksiyon göstermezse yüzüne yap .ama kılcal damarlar yakınsa yada cildin hassassa kimyasal peelinglere bir bakabilirsin .onlarda tanecik yok ölü deriyi kendi atıyor zamanla .birde yeteri kadar nem vermelisin cildin yaglı olabilir ama nemsiz de olabilir yaglıysa su bazlı ürünlerle cildine nem ver .bol da su iç .makyajdan önce iyice nemlendir cildini .goz altına gelince orası nerdeyse hepimizin kuru o yüzden yine nem cok onemli .makyajdan once ve hergün nem vermelisin .ben hatta goz maskesi bile yapıyorum makyajdan once .birde kuru ürünler tercih etmemelisin cogu kapatıcı goz cizgilerine doluyor 🌸

Lavinia_ 😂❤️Evet ya ben randevu bile yaptım hatta görüşmeye de gittim ama vakitten stresten olmadı. kesin yapıcam vazgecmedim yani 😂

Rouge susam yagını nasıl kullanılıyor canım bilgilerin için teşekkür ederim bu arada ❤️

Rouge ya bende hem kılcal hem iri varis var benim için sakıncalı olur o zaman tedavi olucam bu yıl tedaviden sonra yapabilir miyim acaba? Batık oluyo bende de

Rouge nerde satılıyor acaba çatlaklarım için almayı düşünüyorum

Hayall ben teşekkür ederim cok kibarsın 🙏🌸susam yagını fırçalamadan sonra kullandım ben .yada fırca yapmicaksam da önce sürdüm sonra bacagıma asagıdan yukarı masaj yaptım hep o kadar .yalnız emilmesini goz onunde bulundurun yag sonucta. bos vaktinizde yapın .sürüp cıkıyım olmuyor desteklemek lazım 🌸

Popy_ batıklara da birebir bu fırca ya gerçekten artık cildimde hic sorun yok hep buna bağlıyorum. ama bu zarar verir bence cildine .tedaviden sonra yapmalısın. daha beter edebilir .sana daha nazik seyler lazım fırca oyle nazik degil hatta hafif yanma da yapıyor .tedaviden sonra yaparsın.insallah gecicek tedavin biticek sonra bana gecti diye güzel haberlerini verirsin 🥰🌸

Ask_hosmus rossmanndan almıstım ama her kozmetik yerinde var suan .internette de vardı trendyol falan kesin vardır cok bulunur bisey suanda 🙏ama düzenli kullanım şart bitanem vaktin yoksa bosa alma 🌸

Rouge yaa şuan zaten hamileyim kuzum doğumdan sonra başlamayı düşünüyorum 🌸😘

Ask_hosmus yaaa 😍bebiş saglıkla gelsin insallah🤲🏻 sonra yaparsın 🥰ben yinede söyliyim dedim benim yüzümden aldıktan sonra sana bosuna bela olmasın diye🙏

Rouge teşekkür ediyorum o senin kibarlığın canım 🌹

Rouge yok kuzum olmaz merak etme 😘teşekkür ederim 🌸 bu arada bilgiler harika👌💕🌸

Rouge hiç beklemeden düğünden önce yaptır kesin evlenince rahat olursun 😍