AhChenUzumluKekim O yaşanılan bir durumdu ya hani acaba okurken ilhamını ordan mı aldın demek istedim. Kesinlikle yanlış anlama çok güzel, emeğin var ve sürükleyici gidiyor. Sadece ben benzettim sanırım 🙏🏻
TAKİP
Papatyaaa_ Ya tabi İlhami veren ilk o post oldu bana.. Kendisinin de yardımı dokundu açıkçası bana
AhChenUzumluKekim neymiş bu 05 bende merak ettim :))
AhChenUzumluKekim kız okurken Bi gerildim anlatamam sonra yorumları okudum oh be gerçek değilmiş dedim ama resmen yaşadım yazdıklarını 😂
AhChenUzumluKekim Özgecan Aslanı hatırlatı bana 😔 Allah Rahmet etsin güzel kadın 😔❤️
bitterdelisi24 adam Amasya’nın meşhur sapığıymış 🤪😁
ZRaporu hahha :) sonunda oraya bağlamaz umarım Amasya merkez sapıtıyor herkez.📣😂😂😂
bitterdelisi24 yok ya vardır bir manası elbet 05 olması da enteresan 5 değil yani 🙈 05 uç geliyor aklıma bir de 🤪
ZRaporu Keşke 07 olsaydı ya 05 uç bulunmaz şimdi 🤭😂😂
ZRaporu ay koptum hahah 😂😂😂😂
ZRaporu guzel akıl etmıs ama boyle bır post senden de beklerim 😂😇
bitterdelisi24 yazarken gözümde canlandı 😁
- Düzenlendi
bitterdelisi24 di mi o kadar kitap postları kitap okuma derken yaz çıkart ortaya bir şey 😁 ama ben daha çok şiir yazabiliyorum. 🙈 bana şimdi bir şiirini yaz dersin diye şiir defterimi aldım elime şiir seçiyorum ahhaha 😂
AhChenUzumluKekim çok güzel yazmışsın nasıl okudum bitti anlamadım. 2. Yide okudum fakat yeni post açıp part1-2 die adlandırsan daha kolay bulunur. Ben bakayım yazmışmı die girdim şans eseri yorumda gördüm 2. Bölümü 3. Bölüm için ayrı post açarmısın☺️ Eline emeğine sağlık🥰
ZRaporu s.lak s.lak konuşma bee 😂 allahım inşallah bu yazdığım için linç ya da askı yemem 😂
AhChenUzumluKekim demek ki mandalina soymaktan baska yeteneklerinde varmis😂